Reception services

De perfecte guest- en employee journey begint bij een professioneel hospitality team. Als single serviceprovider in high-end hospitality, zet Spirit altijd het meest passende receptieteam in voor uw bedrijf.

Neem contact op

R
Reception services

Spirit verdiept zich grondig in uw organisatie en doet de benodigde kennis op om de perfecte match te creĆ«ren tussen u en ons.  Zo kunt u zich focussen op de core-business, en zorgt Spirit dat iedere gast en medewerker zich welkom voelt en wordt ontzorgd. Als expert in reception services heeft Spirit altijd een passend team.

Spirit is ISO9001 gecertificeerd en hecht waarde aan het leveren van de beste kwaliteit. Dit betekent ook dat wij continue meedenken met de wensen en behoeften van de opdrachtgever en de dienstverlening aanpassen waar nodig. Niet alleen in de huidige veranderende (kantoren) wereld, maar ook in de toekomst. Onze betrokkenheid en drive om altijd het hoogst haalbare te bereiken, is typerend voor de dienstverlening van Spirit.

Volledig of gedeeltelijke uitbesteding van uw reception services

Volledige uitbesteding

Op zoek naar complete ontzorging voor uw receptie? Dan is volledige uitbesteding wellicht iets voor u. Vanuit onze hoogwaardige hospitality service ontfermen wij ons over elke stap; van werving en selectie, planning en roostering, tot de coƶrdinatie en aansturing van het team. Bij Spirit werken we met kwalitatieve en oprechte aandacht voor details. Alles is dus tot in de puntjes voor u verzorgd. U regelt de werkplek, wij regelen de rest.

Undermanagement

Liever gedeeltelijke uitbesteding van uw receptie? Dan is onze undermanagement-constructie wellicht iets voor u. Spirit zorgt in dat geval voor excellent management van uw gehele receptieteam, met zowel uw eigen als met onze medewerkers. Wij nemen hierbij verantwoordelijkheid voor het aansturen, inroosteren en trainen van de gastvrouwen en gastheren. Zorgeloos en passend; dat is Reception Services van Spirit.

Een zorgeloze receptie

Behoefte aan complete of gedeeltelijk ontzorging en hoge kwaliteit hospitality service? Neem contact op met Spirit voor meer informatie over Reception Services.

Lees verder over onze ‘5 star’ services

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Professioneel, proactief en met passie.

Spirit Next Step

Zoekt u een Office Manager, Management Assistent of Facilitair medewerker? Spirit helpt u met het vinden van ervaren professionals bij wie hospitality in het DNA zit.