Recruitment Services

Met onze Recruitment Services helpen we u met het vinden van professionals met hospitality in het DNA. Van Office Manager tot Management Assistent: onze kandidaten hebben ruime ervaring in hoogstaande dienstverlening.

Neem contact op

R
Recruitment Services

Al ruim dertig jaar zorgen onze gastvrouwen en –heren ervoor dat uw bezoekers en collega’s met een welkom gevoel de organisatie binnenstappen. Tegelijkertijd begrijpen we bij Spirit dat loopbanen regelmatig in beweging zijn. We ontfermen ons dan ook over de (mogelijke) volgende stap van onze professionals in uw organisatie.

Dankzij het intensieve contact met onze professionals weten wij als geen ander waar zij van meerwaarde kunnen zijn en in welke functies hun skills het beste tot uiting komen. Bijvoorbeeld als Personal Assistent bij een gerenommeerd bedrijf of als Office manager bij een snelgroeiende startup. Is er een match met uw vacature en een van onze professionals? Dan wordt er snel geschakeld en verwelkomt u op korte termijn een gemotiveerde (nieuwe) medewerker. 

Bemiddeling

Dit zijn de functies waarbij Spirit Recruitment Services u helpt de beste kandidaat te vinden:

– Office Management
– Management Assistent
– Personal Assistent
– Facilitair medewerker
– Servicedesk medewerker

Trainingen en cursussen

Prettig idee: onze professionals hebben diverse hospitality cursussen gevolgd. Mocht u specifieke wensen hebben, dan kunnen wij hier altijd in meedenken zodat er maatwerk geleverd kan worden.

Lees verder over onze ‘5 star’ services

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Professioneel, proactief en met passie.

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.