Over Spirit en haar partners

Spirit Hospitality Services is specialist op het gebied van hospitality. Als onderdeel van de Sendersens Hospitality Group, bestaande uit Select Catering, Spirit Hospitality Services en The Summum Lounge, hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het vak. Lees hier meer over het ontstaan van onze 5-star service.

Neem contact op

O
Over Spirit en haar partners

1986 – Select Catering

Onze passie voor hospitality kreeg voor het eerst vorm met de oprichting van Select Catering. Catering met oog voor detail en next-level gastvrijheid.

1990 – Spirit Hospitality Services

Al snel merkten we dat professionele hosts en hostesses van cruciaal belang zijn voor de juiste gastvrije ervaring. Vanuit die gedachte werd Spirit Hospitality Services opgericht.

2012 – The Summum Lounge

Spirit en Select verhuisden naar de General Aviation Terminal te Schiphol-Oost, een bijzonder en exclusief pand gezien hier alle private jets vertrekken en arriveren. Naast onze kantoren hebben wij hier een eigen exclusieve hospitality venue opgezet; The Summum Lounge. Een zeer exclusieve locatie voor meetings en events.

De toekomst

De komende jaren blijft Spirit zich richten op het leveren van high-end Hospitality Service. Daarnaast gaat er meer aandacht naar veiligheid, duurzaamheid en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Onze organisatie

Spirit verzorgt al uw hospitality services tot in de puntjes. Dit kan alleen dankzij teamwork op ieder niveau van onze organisatie. Bekijk hier hoe onze organisatie in elkaar zit:

Wij vinden eerlijkheid en welzijn belangrijk

Maar ook opleiding, ontwikkeling en tevredenheid: daarom hebben wij een MVO-beleid.

Wij selecteren de beste mensen

Onze dienstverlening sluit naadloos aan op uw wensen, behoeften en bedrijfscultuur. Wij verdiepen ons altijd grondig in uw organisatie. Omdat al onze professionals trainingen volgen aan onze Spirit Academy, verzekeren wij u van teams die aan de hoogste hospitality-eisen voldoen en blijven voldoen. Met coaching en training zorgen wij voor een duurzaam ontwikkeltraject van onze mensen.

Maak deel uit van ons team