Uw hospitality team met onze Spirit

Spirit is dé ervaren hospitality specialist voor high-end service, dankzij onze pure focus op hospitality. Wij selecteren alleen de beste medewerkers. Zo bent u verzekerd van passend personeel dat altijd op de hoogte is van al het laatste op het gebied van hospitality.

Neem contact op

U
Uw hospitality team met onze Spirit

Werkwijze

Met onze betrokken werkwijze leveren wij altijd vijf-sterren hospitality service. Wij bieden hospitality-teams die perfect aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw bedrijf. Benieuwd hoe we onze mensen voor u in kunnen zetten? Neem contact met ons op.

Passen we bij elkaar

Spirit is een hospitality specialist, gericht op service van het hoogste niveau. Wij werken naar langdurige partnerships toe, gebaseerd op transparantie en wederzijds vertrouwen.

Design dienstverlening

Dienstverlening op maat, aan de hand van het wensprofiel van uw organisatie. Samen staan we voor optimale dienstverlening.

Implementatie team

Spirit zorgt voor een sterk team, dankzij persoonlijke werving en selectie evenals geschikte training en opleiding. Wij zorgen voor geruisloze implementatie van onze services binnen uw organisatie.

Start dienstverlening

Spirit staat voor proactiviteit, continuïteit en flexibiliteit. Onze teams worden aangestuurd door ervaren supervisors, waardoor wij hoge kwaliteit service verlenen.

Continuïteit dienstverlening

Met een ambulante poule van medewerkers zijn wij in staat snel te schakelen en 100% continuïteit en bezetting te garanderen. Service op maat, persoonlijk en zorgvuldig aangepast op uw wensen.

Kwaliteitsborging

Wij leggen samen met u Key Performance Indicators (KPI’s) vast en meten onze dienstverlening aan de hand van Mystery Visits, audits en tevredenheidsonderzoeken. High-end service van topkwaliteit.

Excellent performance

Spirit kijkt continu naar het verbeteren van de guest – en employee journey. Betrokken dienstverlening van het hoogste niveau. Daar staat Spirit voor.

Meer weten over spirit

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze