Alie Naus

Alie Naus

Denk ik aan Spirit, dan denk ik aan professionaliteit, maar met de megagrote glimlach die binnen Spirit altijd wordt gehandhaafd.

Hostess en Promotor in Amsterdam

Denk ik aan Spirit, dan denk ik aan professionaliteit, maar met de megagrote glimlach die binnen het bedrijf altijd wordt gehandhaafd. Spirit communiceert helder en duidelijk. Je weet dat je goed terecht komt bij opdrachten en dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het zijn mooie opdrachten die ik zelf flexibel kan inplannen via de online tool MySpirit, ideaal!

Spirit is daarnaast de plek voor het ontstaan van vriendschappen. Ik heb ontzettend veel mooie, lieve en leuke mensen ontmoet dankzij Spirit. Nog altijd heb ik daarom een hele hechte vriendinnengroep die ik jaren geleden ontmoette tijdens Spirit-opdrachten.

Van het promoten van gave merken en producten op Schiphol Airport, prachtige privé-diners in de bibliotheek van het Rijksmuseum tot het showen van de nieuwste modellen van de mooiste automerken; de ene opdracht is nog gaver en mooier dan de ander. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle toffe opdrachten die ik tot nu toe heb mogen uitvoeren.

Wij zorgen voor de juiste mensen