direct contact +31 (0)20 6451145
Sluiten

Direct contact
met Spirit

Contactgegevens

Thermiekstraat 30
1117 BC Schiphol-Oost
+31 (0)20 6451145 KVK: 34086546 BTW: NL8116114499B02
neem contact op
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Spirit Hospitality Services
Terug naar alle artikelen

Excellente Employee Experience? Spirit helpt!

Spirit heeft haar dienstverlening uitgebreid! Naast het verzorgen van hospitality op het hoogste niveau, helpen we organisaties nu ook...

Experience Specialists

Spirit heeft haar dienstverlening uitgebreid! Naast het verzorgen van hospitality op het hoogste niveau, helpen we organisaties nu ook om een fantastische Employee Experience op te zetten.

Sinds de pandemie is hybride werken de norm geworden. Medewerkers komen minder vaak naar kantoor en als ze komen, maken ze op een andere manier gebruik van die omgeving. Organisaties als Nike en ING vinden het belangrijk om de werknemers die komen, warm te ontvangen. Spirit helpt daarbij, door te doorgronden hoe medewerkers de dag op kantoor ervaren. En daarop in te spelen.

Onze Experience Specialists, ook wel Floorwalkers genoemd, weten wat er op de werkvloer speelt en wat de behoeften zijn van de medewerkers. Ze hebben persoonlijk en regelmatig contact met de mensen, maar spelen ook een observerende rol. Door storingen vroegtijdig te signaleren en verbetermogelijkheden te zien, ontzorgen zij de medewerkers nog voordat die doorhebben dat dat nodig is. Daarmee brengen ze zowel de hospitality ervaring, alsmede de employee experience tot een hoger niveau.

Lees verder