We vragen je om je gegevens zo volledig en actueel mogelijk in te vullen. Deze gegevens verwerken wij o.a. voor het opstellen van de arbeidsovereenkomst en de loonadministratie.

PersoonsgegevensWe zouden graag een foto in je dossier willen opnemen om zodoende de herkenbaarheid in de samenwerking op locatie te bevorderen. Op deze manier kunnen wij persoonlijk en efficiënt met je communiceren. Deze foto zal niet met derden worden gedeeld. Je bent vrij om deze foto met ons te delen. Via onderstaande opties kan je aangegeven waar je keuze naar uit gaat.

We vragen je BSN in te vullen, zodat onze administratie je BSN kan opgeven bij de Belastingdienst. Hiermee voldoen wij aan onze wettelijke verplichting. Dit persoonsgegeven is alleen toegankelijk voor de administratie.Wij vragen je een kopie van je identiteitsbewijs (paspoort of ID kaart) te uploaden. Zorg dat op deze kopie documentnummer, pasfoto en BSN goed leesbaar zijn. Deze persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk voor de administratie.

Kopie voorkant identiteitsbewijs:
Kopie achterkant identiteitsbewijs:


ContactgegevensFinanciële gegevensStudentenreisproduct
Treinabonnement
Persoonlijke ov-chipkaart


TalenkennisKledingmaten

Je kledingmaten worden gebruikt om bedrijfskleding op maat voor je samen te stellen. Deze persoonsgegevens zullen niet met derden worden gedeeld. Je bent vrij om deze informatie met ons te delen. Via onderstaande opties kan aangeven waar je keuze naar uit gaat.


Ga je ook werken bij Faces by Spirit? Dan vragen we je om aanvullende informatie met ons te delen, zodat we je profiel kunnen matchen met de wensen van onze opdrachtgevers.Wie mogen we inlichten bij een noodgeval?

Hopelijk is het niet nodig, maar toch horen we graag van je wie wij bij een noodgeval mogen inlichten. Safety first!


Laatste vraag, hoe ken je Spirit?

Hoe heb jij je weg naar Spirit gevonden? Met deze informatie kunnen wij onze vacatures gerichter plaatsen en hopen we toekomstige collega’s te bereiken.
Dit formulier kan pas verzonden worden als alle velden juist zijn ingevuld en het veld hierboven aangevinkt is.