Spirit zoekt: Hospitality coördinator receptie voor een bekende bank Amsterdam

Heb jij passie voor high-end hospitality en verzorg jij gasten het liefst tot in de puntjes? Zoek jij een coördinerende functie binnen de hospitality én ben jij administratief sterk? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Verzekerd van een goed ontvangst

Als Hospitality coördinator ben je verantwoordelijk voor een van de hoofdlocaties van deze bekende bank. Samen met de Supervisor zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je werkt nieuwe medewerkers in en zorgt ervoor dat het team elke dag een 5* dienstverlening neerzet. Je bent verantwoordelijk voor diverse processen en werkt samen met een enthousiast team van receptionistes.

Dagelijks bied je met het team een warm welkom en excellente service aan de gasten. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zomaar zullen vergeten. Bij de receptie ben jij het visitekaartje en zorg je voor een perfecte registratie. Daarnaast voorzie je de gasten van een lekker kopje koffie of thee. Naast het verwelkomen van de gasten en medewerkers beantwoord je telefonische vragen en e-mails, maak je rapportages en meldingen.  Jij stuurt diverse hospitality-gerichte en administratieve processen aan en zorgt ervoor dat het team optimaal functioneert. Zie jij jezelf al schitteren op deze locatie?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Parttime mogelijkheden op vaste dagen;
 • Een dynamische, zelfstandige functie;
 • Een enthousiast en gedreven team van collega’s;
 • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in high-end serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen;
 • Uitstekende coördinerende vaardigheden
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
 • Woonachtig bent in (de buurt van) Amsterdam Zuid-Oost;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen.
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent (ma-vrij) voor diensten tussen 06:30 en 17:30.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.