Spirit zoekt: Teamcoördinator receptie HQ Uber Amsterdam

Heb jij passie voor hospitality en wil jij werken als Teamcoördinator bij de receptie van een internationaal en snelgroeiend bedrijf als Uber? Ben jij per direct beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Een dag als teamcoördinator bij Uber

Als teamcoördinator werk je nauw samen met en ben je verantwoordelijk voor een enthousiast team van receptionistes. Je functioneert daarbij als eerste aanspreekpunt op locatie en bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing gedurende de dag. Je hebt daarbij ook een adviserende rol naar de Accountmanager, HR en de planning. Samen waarborg je een hoog servicelevel door middel van de juiste coaching en begeleiding van het team.

Dagelijks bied je met het team een warm welkom en excellente service aan de gasten. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zomaar zullen vergeten. Dat begint al bij de intercom en het openen van de slagboom. Bij de receptie ben jij het visitekaartje en zorg je voor een perfecte registratie. Daarnaast voorzie je de gasten van een lekker kopje koffie of thee. Vanwege het internationale karakter van deze organisatie is het belangrijk dat je uitstekend Engels spreekt! Naast het verzorgen van de gasten beantwoord je ook telefonische vragen en e-mails. Je maakt bezoekerspassen aan en houdt de kantoorartikelen op voorraad. Ook neem je pakketten en poststukken in ontvangst en informeer je de bewoners hierover. Verder assisteer je bij events, ondersteun je het facility team met verschillende taken en ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers. Om goed op de hoogte te blijven van de dienstverlening op de vloer en voor de flexibiliteit in het rooster is het voor deze functie noodzakelijk dat je zelf in de sterkte meewerkt. Zie jij jezelf al op deze dynamische locatie schitteren?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een dynamische functie die je op parttime basis kunt vervullen;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over:

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Beschikbaar bent op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag voor diensten tussen 08.00 en 18.00 uur.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.