Spirit zoekt: Stagiair(e) Human Resources HQ Spirit

Wil je graag meedraaien in een jong & ondernemend team? Heb je affiniteit met de hospitality industrie en wil je je graag verder ontwikkelen binnen het HR vak? Dan is deze uitdagende HR stage op ons hoofdkantoor iets voor jou!

Werken bij Spirit

Deze fulltime stage biedt je de unieke kans om kennis te maken met de HR afdeling van een midden-groot bedrijf dat opereert binnen het topsegment van de markt. Je wordt door je ervaren collega’s van de HR afdeling begeleidt bij alle handelingen die komen kijken bij het werven, selecteren en ondersteunen van het personeel voor onze twee divisies: Event- en Reception Services. Zo screen je cv’s die binnenkomen, plan je sollicitatierondes in en verzorg je bevestigingen naar kandidaten. Bij aanname coördineer je het verdere verloop van contract tot inwerkplek. Het schrijven van advertenties, het continue benaderen van diverse wervingskanalen en het bijhouden van social media behoort tot je dagelijkse takenpakket.

Daarnaast voer je analyses uit en verzorg je rapportages voor het managementteam met betrekking tot het ziekteverzuim en in-, door- en uitstroom. Tevens draag je bij aan de evaluatie van het huidige functionering- en beoordelingssysteem en het vernieuwen van de bijbehorende procedures.  Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de inbreng van nieuwe ideeën wordt zeker gewaardeerd! Indien je opleiding dat vraagt, is het in overleg mogelijk een onderzoek of afstudeerproject te verrichten.

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Als je bij Spirit werkt dan ben je verzekerd van:

 • Een fulltime plek op ons prachtig gelegen hoofdkantoor in Schiphol-Oost;
 • Goede begeleiding en bijpassende stagevergoeding;
 • Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een gedreven en enthousiast team.

Onze ideale kandidaat:

 • Volgt een relevante HBO- of WO-opleiding;
 • Is leergierig, ambitieus en werkt zelfstandig;
 • Is organisatorisch sterk en stressbestendig;
 • Heeft passie voor hospitality en events.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Heeft oog voor detail en straalt professionaliteit uit;
 • Is minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor 5 maanden (langer is mogelijk in overleg);
 • Is woonachtig in (de buurt van) Amsterdam.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.