Retail services

Uw product laten promoten door een gespecialiseerd sales team? Of liever representatieve vertegenwoordiging door ervaren Brand Ambassadors? Bij Spirit voorzien we u van uw eigen droomteam voor Retail Services.

Spirit Retail Services

Sales Promotors

Een nieuw product promoten bij uw gewenste doelgroep? Bij Spirit Retail Services bent u aan het juiste adres. Onze ervaren promotors stimuleren de verkoop van uw product, dankzij hun proactieve en enthousiaste houding. Het team gaat doelgericht te werk om targets altijd te behalen. Spirit Retail Services biedt een positieve saleservaring, zowel voor uw gasten als voor u.

Brand Ambassadors

Op zoek naar geschikte vertegenwoordiging voor uw high-class product? Spirit stelt een passend team Brand Ambassadors voor u samen. Zij vormen het gezicht voor uw organisatie op de winkelvloer, zodat u altijd op de hoogte bent van uw marktpositie en productvoorraad. Ze vertegenwoordigen uw bedrijf met de klasse en professionaliteit die u van ons verwacht.

Lees meer onze over 5-starservices

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Professioneel, proactief en met passie.