Spirit zoekt: Receptionist(e) voor Wealth Management kantoor aan de Herengracht

Wil jij werken in het mooiste pand aan de Herengracht waar je het visitekaartje bent en VIP gasten ontvangt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een dag als receptionist(e)

Een baan als receptionist(e) bij Spirit Hospitality Services is waarschijnlijk net even anders dan je gewend bent. Gasten ontvangen vanachter een servicebalie is verleden tijd. Werk je voor een van onze high-end klanten, dan ontvang jij gasten door actief op ze af te stappen. Jij ontvangt op een zeer klantvriendelijke en professionele wijze hoogwaardige cliënten van dit Wealth Management kantoor aan de Herengracht. Daarnaast verzorg jij de registratie, reserveer je vergaderruimtes, bestel je lunches en houd je de e-mails up-to-date. Ook beantwoord je het inkomend telefoon verkeer. Aan jou de taak om er voor te zorgen dat de ontvangstruimte en de vergaderruimten netjes en op orde zijn. Als oren en ogen van de Facilitair Manager bied je ondersteuning waar nodig, ook tijdens exclusieve zakelijke evenementen op deze prachtige locatie. Wat ook bij deze geweldige baan hoort: nieuwe ervaringen creëren én delen! Uiteraard bieden we bezoekers een uitstekende service: dat is de basis. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zo 1-2-3 vergeten. Die aandacht is niet alleen bijzonder prettig voor de bezoeker, je eigen werk wordt er ook nog eens tien keer leuker van! Zie jij jezelf al op deze exclusieve locatie schitteren?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een flexibele bijbaan (oproepbasis);
 • Een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan;
 • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, waarbij je zelfstandig te werk gaat en jezelf bezig weet te houden.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
 • Minimaal 2 dagen per week flexibel beschikbaar bent voor diensten tussen 08:30 tot 17:00 uur (ma-don);
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Discreet met informatie om weet te gaan;
 • Woonachtig bent in de buurt van Amsterdam.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.