fbpx

Spirit zoekt: Receptionist(e) voor internationale opdrachtgever op Schiphol Airport

Heb jij een passie voor hospitality en wil jij werken bij het hoofdkantoor van een internationaal, Frans bedrijf gevestigd in het WTC op Schiphol? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is op zoek naar een enthousiaste, gastvrije collega met een passie voor high end service!

Een dag als receptionist(e)

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zomaar zullen vergeten. Met jouw continue oog voor bezoekers, omgeving en detail weet je overal pro actief op in te spelen. Jij ontvangt op een zeer gastvriendelijke en professionele wijze bezoekers en medewerkers in het Nederlands en Engels. Hierbij zul je zowel voor als achter de balie werkzaam zijn.

Daarnaast beantwoord je het inkomend telefoonverkeer, beheer je vergaderruimtes en de facility mailbox van de servicedesk. Tevens ondersteun je de service desk wanneer ad-hoc situaties zich voor doen en draag je zorg voor het verminderen van no-shows van de vergaderruimtes. Verder check je de vluchtgegevens voor bezoekers, boek je taxi’s wanneer nodig en assisteer je gasten bij het aannemen van hun bagage.

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een dynamische functie met parttime en fulltime mogelijkheden;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over:

 • Internationale ervaring in de hospitality industrie;
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Woonachtig in (de buurt van) Schiphol en Amsterdam;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Beschikbaar bent op dinsdag, woensdag en donderdag voor diensten tussen 09.00 en 17.30 uur, eventueel zijn er meer uren mogelijk in combinatie met een andere locatie.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Retail Services

Op zoek naar gedreven, professionele promotors? Wij inventariseren uw wensen en targets en voorzien u van uw eigen droomteam.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.