fbpx

Spirit zoekt: Receptionist(e) voor corporate organisatie in Amsterdam

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan waarbij je werk makkelijk kunt combineren met studie, sport en social? Wil jij een kijkje in de keuken nemen bij een grote corporate in Amsterdam? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw dag bij de receptie

Gasten ontvangen vanachter een servicebalie is verleden tijd. Werk je voor een van onze corporate klanten, dan ontvang jij gasten door actief op ze af te stappen. Van binnenkomst tot vertrek geef jij ze een ervaring om nooit te vergeten. Je zorgt voor de perfecte registratie en voorziet je gasten van koffie of thee. Naast het verzorgen van de gasten, houd jij je ook bezig met het beantwoorden van telefonische vragen en e-mails, en reserveer je vergaderruimtes. Een goed netwerk opbouwen met medewerkers bij deze corporate organisatie maakt je baan nog leuker. Ben jij er klaar voor om kennis te maken met de zakelijke wereld? Solliciteer dan snel!

Deze bijbaan is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie. Je kunt je beschikbaarheid makkelijk online doorgeven en hierbij zelf aangeven of je graag op vaste dagen wilt werken of je dagen flexibel wilt indelen. Hierdoor kun je ook voor je college en in de avonduren aan de slag en valt het werk prima te combineren met het schrijven van je scriptie of schoolopdrachten!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

  • Love your job! Bij ons vind je die flexibele bijbaan met werkdagen die je zelf kunt indelen;
  • Gezellige collega’s! Een enthousiast team waar leuke events voor worden georganiseerd;
  • Geld! Bij ons verdien je more money. Zo worden vakantiedagen, vakantiegeld en je reiskosten iedere maand direct uitgekeerd en ontvang je toeslagen in de avond.

Onze ideale kandidaat beschikt over

  • Ervaring in horeca en/of hotellerie;
  • Een open en enthousiaste uitstraling;
  • Een proactieve werkhouding.

Verder is het belangrijk dat je:

  • Vloeiend Nederlands spreekt en ook een aardig woordje Engels spreekt;
  • Woonachtig bent in of rondom Amsterdam;
  • Minimaal twee dagen per week beschikbaar bent.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Retail Services

Op zoek naar gedreven, professionele promotors? Wij inventariseren uw wensen en targets en voorzien u van uw eigen droomteam.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.