Spirit zoekt: Receptionist(e) voor HQ Uber in Amsterdam!

Heb jij een passie voor hospitality en wil jij werken bij het hoofdkantoor van dit snelgroeiende, internationale bedrijf? Ben jij 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is op zoek naar een enthousiaste, gastvrije collega met een passie voor high end service!

Een dag als receptionist(e) bij Uber

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en excellente service aan de gasten. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zomaar zullen vergeten. Dat begint al bij de intercom en het openen van de slagboom. Bij de receptie ben jij het visitekaartje en zorg je voor een perfecte registratie. Daarnaast voorzie je de gasten van een lekker kopje koffie of thee. Vanwege het internationale karakter van deze organisatie is het belangrijk dat je uitstekend Engels spreekt! Naast het verzorgen van de gasten beantwoord je ook telefonische vragen en e-mails. Je maakt bezoekerspassen aan en houdt de kantoorartikelen op voorraad. Ook neem je pakketten en poststukken in ontvangst en informeer de bewoners hierover. Verder assisteer je bij events en ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers. Zie jij jezelf al op deze dynamische locatie schitteren?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een flexibele dynamische functie op oproepbasis;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over:

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent voor ziekte en vakantie opvang (diensten tussen 08:00-18:00).

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.