Spirit zoekt: Receptionist(e)/Barista in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving en heb jij affiniteit met horeca? Lees dan snel verder! Spirit Hospitality Services is namelijk op zoek naar een Receptionist(e)/Barista voor één dag per week bij een innovatieve organisatie in Rotterdam.

Barista met een beetje extra

Jij bent hét visitekaartje van de desbetreffende organisatie en verwelkomt gasten en medewerkers op zeer gastvriendelijke wijze. Er zijn verschillende bedrijven in het pand gevestigd. Je meldt bezoekers van deze bedrijven aan en daarnaast beman je de koffiebar. Het cafetaria is dé plek voor business & pleasure. Gasten kunnen bij jou terecht voor de beste koffie en eventueel een lekkere snack. Als spin in het web serveer je de gasten, beantwoord je vragen en handel je telefoontjes af. Je gaat zelfstandig te werk en zet een hoogwaardige 5* dienstverlening neer.

Deze innovatieve organisatie biedt een inspirerende werkomgeving voor de moderne professional en is voorzien van de nieuwste faciliteiten. Zo beschikt deze multi-tenant building over state-of-the-art vergaderruimtes, een in-house gym, een restaurant en een gloednieuwe entreehal waar de beste koffie wordt geserveerd!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je en begeleiden je, zodat je goed getraind aan de slag gaat. Verder bieden wij:

  • Een fantastische werklocatie in een snelgroeiende, internationale omgeving;
  • De mogelijkheid om één dag per week op een vaste dag aan de slag te gaan;
  • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

  • Ervaring in de hospitality branche (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
  • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
  • Een proactieve werkhouding en oog voor detail.

Verder is het belangrijk dat je:

  • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
  • Beschikbaar bent op donderdag van 07:30 tot 18:00;
  • Woonachtig bent in (de buurt van) Rotterdam.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.