fbpx

Spirit zoekt: Receptionist(e) voor avonddiensten bij een bekende bank in Amsterdam

Heb je een passie voor gastvrijheid en geef jij gasten graag een onvergetelijke ervaring? Ben jij daarnaast op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan naast je studie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder meteen meer over de vacature voor receptionist(e) bij deze bekende bank!

Receptionist(e) met een beetje extra

De gasten worden door jou ontvangen met een grote glimlach op je gezicht! Van binnenkomst tot vertrek geef jij ze een ervaring om nooit te vergeten. Je zorgt voor een goede registratie en voorziet de gasten van koffie of thee. Naast het ontzorgen van de gasten, houd jij je ook bezig met het beantwoorden van telefonische vragen en e-mails en reserveer je vergaderruimtes. Een goed netwerk opbouwen met medewerkers bij deze corporate organisatie maakt je baan nog leuker. Ben jij er klaar voor om kennis te maken met de zakelijke wereld? Solliciteer dan snel!

Deze bijbaan is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie. Je kunt je beschikbaarheid makkelijk online doorgeven en hierbij zelf aangeven of je graag op vaste avonddiensten wilt werken of je avonddiensten flexibel wilt indelen. Hierdoor kun je ook voor je college en in de avonduren aan de slag en valt het werk prima te combineren met het schrijven van je scriptie of schoolopdrachten!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een uitdagende functie die je parttime of op flexbasis kunt vervullen;
 • Een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding;
 • Gratis parkeermogelijkheden.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
 • Woonachtig bent in of rondom Amsterdam;
 • Minimaal twee avonden per week beschikbaar bent voor avonddiensten in de tijden van 14:30 tot 20:00, 14:30 tot 21:00, 14:30 tot 22.30 en 14.30 tot 23.00 uur.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Bel naar: 020-4054993
Whatsapp naar: 06-13905886
E-mail naar: jobs@spirithospitality.nl

Delen

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.