Spirit zoekt: Parttime Office Assistant bij Cushman & Wakefield op de Zuidas

Altijd al willen werken op de Zuidas in een pand met het mooiste uitzicht over de stad? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is voor Cushman & Wakefield op zoek naar een enthousiaste gastvrije collega met een passie voor high end service!

Een dag als Office Assistant op de Zuidas

Als Office Assistant bied je een warm welkom en uitstekende service aan bezoekers en medewerkers van dit presticieuse vastgoedkantoor. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die de gasten niet 1-2-3 vergeten. Daarnaast zorg je voor een perfecte registratie en schenk je een lekker kopje koffie of thee.

Als spin in het web beantwoord je ook telefonische vragen, reageer je op e-mails en reserveer je vergaderruimtes. Als barista maak je de lekkerste koffie voor de gasten en zet je lunches klaar in de vergaderruimtes. Tevens verwerk je de post en beheer en bestel je kantoorartikelen. Je bent het verlengstuk van de Office Manager en ondersteunt bij evenementen en projecten. Door de verschillende taken die je vervult is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, zelfstandig kan werken en van aanpakken weet! Zie jij het als een uitdaging om vijf sterren service te verlenen en zet jij graag dat extra stapje? Reageer dan snel!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Parttime mogelijkheden op vaste dagen;
 • Een dynamische functie waarin zelfstandigheid centraal staat;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
 • Woonachtig bent in of rondom Amsterdam-Zuid
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Per januari minimaal twee tot drie dagen per week beschikbaar bent voor diensten tussen 08:00-18:00 uur.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.