Spirit zoekt: Medewerker Facilitair Service Punt voor Hoofdkantoor bekende bank in Utrecht

Horen mensen jouw glimlach door de telefoon én is service jouw middle name? Heb je passie voor het regelen van facilitaire zaken en wil jij intern het aanspreekpunt zijn voor de medewerkers van deze bekende bank? Ben je daarnaast per direct 2 à 3 dagen per week beschikbaar voor diensten tussen 08:00-18:00 uur?  Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van interne verzoeken van medewerkers. Dit kan variëren van het reserveren van vergaderzalen tot het ontvangen en verwerken van postpakketten. Jij bent het aanspreekpunt en zorgt dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Zo schakel je met verschillende leveranciers en zorg je dat alles efficiënt geregeld wordt. Je kan je werkzaamheden goed organiseren je vindt het leuk om de medewerkers te ontzorgen.

Daarnaast ben je samen met je enthousiaste collega’s van de telefooncentrale verantwoordelijk voor het optimaal ontvangen van telefonische vragen van klanten en medewerkers. Daarnaast verbindt je op een correcte en professionele manier mensen door met andere afdelingen. Je vindt het belangrijk om deze service op een hoog niveau te verlenen. Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels aangezien 50% van het telefoonverkeer uit het buitenland komt.

Uiteraard volg je een uitgebreid inwerktraject voor de start van je werkzaamheden. Heb jij altijd al in een zakelijke omgeving willen werken en ben je op zoek naar een dynamische functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Naast persoonlijke begeleiding, bieden wij je met een baan bij Spirit het volgende:

  • Een uitdagende parttime baan met flexibele werkdagen;
  • Een enthousiast en gedreven team van collega’s
  • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

  • Ervaring als telefoniste/klantenservice medewerker (dit is een must);
  • Ervaring met klachtenafhandeling (dit is een pré);
  • Een oplossingsgerichte en servicegerichte aanpak;
  • Een representatieve uitstraling en aangename telefoonstem.

Verder is het belangrijk dat je:

  • Per direct 2 à 3 dagen per week flexibel beschikbaar bent (ma-vrij);
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal hebt;
  • Woonachtig bent in (de buurt van) Utrecht.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.