Spirit zoekt: Locatiemanager voor een grote Nederlandse bank in Amsterdam

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als leidinggevende binnen de Front Office? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is voor een nieuwe opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste, gastvrije locatiemanager met een passie voor high end service! Heb jij 5*service in je DNA en wil jij straks leiding geven aan een groot receptieteam en daarbij het aanspreekpunt zijn voor deze grote Nederlandse bank? Lees dan snel verder!

Een dag als Locatiemanager

Als locatiemanager ben je het single point of contact voor de opdrachtgever, het hospitality team, het facility team en de gasten en medewerkers op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing gedurende de dag. Je werkt nieuwe medewerkers in en zorgt ervoor dat het receptieteam elke dag 5* dienstverlening neerzet. Je hebt een passie voor hospitality en haalt energie uit het ontvangen en verwelkomen van gasten en medewerkers. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is!
Door middel van de juiste coaching en begeleiding waarborg je een hoog servicelevel. De teams kunnen bij verschillende balies in het pand worden ingedeeld. Zo zijn er twee hoofdrecepties en is er een receptie in het Bezoekerscentrum waar vaak grotere groepen komen. Vanwege het internationale karakter van deze organisatie is het belangrijk dat je ook uitstekend Engels spreekt.

Daarnaast onderhoud je maandelijks contact met de opdrachtgever en tussentijds met de overige facilitaire partijen. Ook bied je ondersteuning aan het Facility Management waar nodig. Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken hoort ook bij je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een optimale communicatie met het hoofdkantoor van Spirit, waarbij je schakelt met de Accountmanager, HR en planning. Om goed op de hoogte te blijven van de dienstverlening en voor de flexibiliteit in het team is het voor deze functie noodzakelijk dat je zelf ook vaste diensten meewerkt.

Ben jij een echte motivator en is snel schakelen jouw kracht? Ga dan deze uitdaging aan!

Wat biedt Spirit Hospitality Services jou?

Bij Spirit staat goede, persoonlijke begeleiding bovenaan. We leiden je op, trainen je tussentijds en helpen je stappen maken in je carrière. Verder bieden we je het volgende:

 • Een zelfstandige, leidinggevende functie binnen een diplomatieke, internationale omgeving;
 • Een enthousiast en gedreven team van collega’s;
 • Interessante trainingen;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over:

 • Ervaring met het bieden van uitstekende service (ervaring in de horeca/hotellerie is een pré)
 • Ervaring in een leidinggevende of aansturende functie
 • Het vermogen om de Gastvrouwen/Gastheren te motiveren en coachen
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar bent (maandag t/m vrijdag) voor verschillende shifts die plaatsvinden tussen 06:45-18:15 uur;
 • Woonachtig bent (de buurt van) Amsterdam
 • Het geen probleem vindt om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet!

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.