Linda de Wildt

“Dagelijks ben ik het aanspreekpunt voor onze receptiemedewerkers. Dit zorgt voor een leuke band met onze mensen.”

Planner Reception Services op het hoofdkantoor van Spirit

Na mijn opleiding Vrijtetijdsmanagement ben ik ruim zeven jaar geleden bij Spirit gestart als receptioniste. Vervolgens groeide ik door naar planner op het hoofdkantoor. Ik verzorg de planning van een aantal grote receptie accounts en heb daarbij een echte communicatiefunctie.

Dagelijks ben ik het aanspreekpunt voor onze receptiemedewerkers waardoor ik een leuke band heb met onze mensen. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen omtrent de planning en de werkzaamheden. Vanuit het hoofdkantoor vorm ik een team met de accountmanagers, HR-adviseurs en supervisors.

Mijn dag is geslaagd als iedereen met veel plezier aan het werk is. Daarbij heb ik een supergave werkplek met uitzicht over de landingsbanen van Schiphol en werk ik samen in een jong, leuk en hecht team.

Wij zorgen voor de juiste mensen

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.