Lancering nieuwe bedrijfsnaam & website!

Spirit is de specialist op het gebied van personeelsdiensten binnen de hospitality- en facilitaire branche. De afgelopen tijd merkten wij steeds vaker dat de huidige website en bedrijfsnaam geen volledig beeld gaf van wie wij daadwerkelijk zijn en waarvoor wij staan. Tijd voor vernieuwing dus!

Per 17 mei 2018 wijzigt onze naam naar Spirit Hospitality Services en staat er een gloednieuwe website online. Lichte en warme kleuren in combinatie met strakke en high end vormgeving is de nieuwe richtlijn.

Spirit staat bekend om haar professionele en elegante medewerkers, zij zijn het belangrijkste onderdeel van onze organisatie. Daarom vertellen zij hun Spirit verhaal op de website. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu onze website en schroom niet om je feedback achter te laten via onze contactpagina! www.spirithospitalityservices.nl

Delen

Header website Spirit Hospitality Services

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.