Justdiggit is onze nieuwe partner voor een duurzame toekomst!

Justdiggit is onze nieuwe partner voor een duurzame toekomst!

Tijdens deze onstuimige tijd komt de neiging van korte termijn denken al snel naar boven. Dit is een manier van denken die de duurzaamheid vaak niet ten goede komt. Ook bij ons in het werkveld zien we dit helaas steeds vaker terug. Bij Spirit geloven wij dat verandering bij jezelf begint, daarom willen wij met trots mededelen dat we vanaf heden samen met onze nieuwe partner Justdiggit gaan bouwen aan een duurzamere toekomst voor iedereen!

Wat is Justdiggit en hoe werken we aan een duurzamere toekomst?

Justdiggit gelooft in de kracht van de natuur en het samen afkoelen van de aarde door gedegradeerd land te vergroenen en vegetatie terug te brengen. Het is dan ook de missie van Justdiggit om Afrika in de komende 10 jaar te vergroenen en verduurzamen, samen met alle 350 miljoen boeren en samen met Spirit Hospitality. Justdiggit mobiliseert en verbindt mensen wereldwijd om de natuur terug te brengen. Tot nu toe zijn al 60.000 hectares vergroend en ruim 6.3 miljoen bomen teruggebracht. Er wordt gebouwd aan een grassroots movement die elke dag groeit. This is The Decade of Doing and believing in a brighter future!

Nooit klaar met verbeteren

Naast de samenwerking met Justdiggit en onze andere duurzaamheidsprojecten zoals o.a. de verduurzaming van bedrijfskleding en deelname aan verschillende circulaire coalities met onze werkgevers, zijn we bij Spirit altijd opzoek naar nieuwe manieren om onszelf te verbeteren en verduurzamen. Mocht u een idee of suggestie hebben die ons kan helpen met het verbeteren van onze dienstverlening, onze deur staat altijd open!

Overige Berichten