Spirit zoekt: Hospitality Host in Amsterdam-Zuidoost

Yes, het is echt waar! Wij zijn op zoek naar dé Hospitality Host van de toekomst! Wil jij werken in een schitterend nieuw pand voorzien van alle moderne faciliteiten? De gasten verwelkomen met een mooie smile en een brede innovatieve dienstverlening op het hoogste niveau neerzetten? Dan is deze vacature absoluut iets voor jou! Ben je daarnaast fulltime of parttime beschikbaar voor diensten tussen 06:30-22:30 uur? Reageer dan direct!

De service in de meest moderne vorm:

Als Hospitality Host ben je hét gezicht van deze gloednieuwe campus die onderdeel uitmaakt van een grote internationale organisatie in Amsterdam. In dit duurzame pand zijn geen vaste medewerkers gehuisvest, maar werken gedurende een aantal weken wisselende partijen (studenten, Fin tech bedrijven, medewerkers van het bedrijf, Start-ups). Je ontvangt de gasten en maakt ze wegwijs. Gedurende het verblijf van de gasten in het pand blijf je de steunpilaar voor alle facilitaire vragen. Je begeleidt de gasten met het downloaden van de app van het pand en zorgt dat ze de weg vinden op het digitale platform. Daarnaast ben je het vriendelijke gezicht beneden bij de ontvangsthal, maar ook op de werkvloer. Je signaleert onregelmatigheden en assisteert medewerkers en gasten pro actief met hun vragen. Ook kan je ingezet worden als Floorwalker. Je begeeft je dan op de verschillende verdiepingen van het pand en signaleert verbeteringen in de dienstverlening, helpt mee bij het omzetten van hackable spaces (werkruimtes en vergaderzalen) en het representatief houden van de omgeving.

See it, own it, solve it! Door de verschillende taken die je vervult is het van belang dat je op alle niveaus kunt communiceren, makkelijk kunt schakelen en van aanpakken weet.

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je en begeleiden je, zodat je goed getraind aan de slag gaat. Verder bieden wij:

 • Een dynamische en zelfstandige functie;
 • Fulltime en parttime mogelijkheden;
 • Een team van enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in het bieden van uitstekende service (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Affiniteit met ICT en deze kunnen toepassen in de bijbehorende dienstverlening;
 • Een proactieve werkhouding en oog voor detail;
 • Representatief als ambassadeur.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands en goed Engels spreekt;
 • Flexibel bent en moeiteloos kunt afstemmen op de behoeften van een ander;
 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent (ma-vrij) voor diensten tussen 06:30-22:30 uur;
 • Woonachtig bent in (de buurt van) Amsterdam.

–> Let op, er is geen parkeergelegenheid, de locaties zijn goed bereiken met het openbaar vervoer.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet!

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.