Spirit zoekt: Hospitality/Facility Medewerker

Wil jij werken in het mooiste pand aan de Herengracht waar jij het visitekaartje bent en VIP gasten ontvangt? Heb je daarnaast affiniteit met facilitaire werkzaamheden en ben jij per direct op zoek naar een parttime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Een baan als Hospitality en Facility Medewerker op deze high end locatie is waarschijnlijk net even anders dan je gewend bent! Je ontvangt hoogwaardige cliënten van dit Wealth Management kantoor en verzorgt de registratie. Daarnaast reserveer je vergaderruimtes, bestel je lunches en houd je de e-mails up-to-date. Ook beantwoord je het inkomend telefoon verkeer en is het jouw taak om er voor te zorgen dat de ontvangstruimte en de vergaderruimten netjes en op orde zijn. Je bent de rechterhand van de personal assistant en biedt ondersteuning waar nodig. Ook help je mee tijdens exclusieve zakelijke evenementen op deze prachtige locatie.

Naast je hospitality werkzaamheden loop je rondes door het pand en draag je zorg voor de orde en netheid van het kantoor en de omgeving. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij storingen/problemen. Je pakt dit op en zorgt dat dit gemeld wordt bij de desbetreffende leveranciers. Ook lichte catering/horeca werkzaamheden zoals het op orde houden van de pantry behoren tot je takenpakket. Door de verschillende taken die je vervult is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, zelfstandig kan werken en van aanpakken weet! Zie jij het als een uitdaging om vijf sterren service te verlenen en zet jij graag dat extra stapje? Reageer dan snel!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een parttime functie op vaste dagen;
 • Een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan;
 • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, waarbij je zelfstandig te werk gaat en jezelf bezig weet te houden.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
 • Op woensdag,donderdag en vrijdag beschikbaar bent voor diensten van 08:30 tot 17:00 uur;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Discreet met informatie om weet te gaan;
 • Woonachtig bent in de buurt van Amsterdam.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.