Spirit zoekt: Horecatoppers van 1 mei t/m 30 juni in Amsterdam!

Heb jij een passie voor high-end horeca en hospitality? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je op exclusieve evenementen en toplocaties komt te werken in deze periode? Dan is deze vacature als horecamedewerker zeker iets voor jou!

Exclusieve evenementen op unieke hotspots in Amsterdam!

Ben jij in de periode van 1 mei t/m 30 juni veel beschikbaar voor wisselende evenementen? En wil jij graag high-end horeca & hospitality ervaring op doen? Spirit Hospitality Services is voor haar zusterbedrijf Select Catering op zoek naar representatieve catering medewerkers die graag in Amsterdam willen werken!

Als horecamedewerker bij Spirit is geen enkele dag hetzelfde. Van lunch tot diner, van exclusieve personeelsfeesten tot high-end bruiloften, in deze dynamische functie kan het allemaal. Samen met ons zusterbedrijf Select Catering verzorgen we als Preferred Supplier ook de catering voor events in het Rijksmuseum, Scheepvaartmuseum, van Gogh museum, Nationale Opera en Ballet, EYE en nog veel meer gave locaties! Dankzij de uiteenlopende events en locaties zijn ook de werktijden zeer flexibel. In de periode van 1 mei t/m 30 juni kan je extra veel bij ons werken! Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers die minimaal 10 dagen beschikbaar zijn in deze periode. (Let op! Je hoeft deze 10 dagen niet aansluitend beschikbaar te zijn). Wil jij in een korte periode veel vakantiegeld bij verdienen voor de zomer, en ben jij klaar voor het bieden van de ideale guest service? Reageer dan snel!

Werken bij Spirit

Ben jij in deze periode beschikbaar? Dan ben jij verzekerd van:

 • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden, die je zelf mag indelen;
 • Een dynamische functie op toplocaties;
 • Enthousiaste en gedreven collega’s;
 • De mogelijkheid om na juni (op oproepbasis) in dienst te blijven.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in uitstekende service (horeca/hotellerie is een pré);
 • Flexibiliteit en een ster in het inspelen op andermans behoeftes;
 • Een representatieve uitstraling;
 • Vloeiend Nederlands en goed verstaanbaar in het Engels;
 • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam;
 • Is minimaal 10 dagen beschikbaar in de periode van 1 mei t/m 30 juni. (Het is niet noodzakelijk dat deze dagen aaneensluitend gewerkt worden).

Past deze functie perfect bij jou?

Kan jij niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via whatsapp. We zien je reactie graag tegemoet.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Fleur Jongen

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.