Spirit zoekt: Guest Service Assistent voor een internationale organisatie in Leiden

Heb je passie voor high-end hospitality en verzorg jij gasten het liefst tot in de puntjes? Wil jij het visitekaartje zijn van een internationaal farmaceutisch bedrijf in Leiden? Dan is onze parttime vacature als Guest Service Assistant wellicht iets voor jou!

Een dag als Guest Service Assistant

Dit van origine Japanse bedrijf zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen en behoort tot de top twintig van farmaceutische bedrijven ter wereld. Door research en ontwikkeling te combineren met marktkennis blijft het bedrijf groeien in de farmaceutische wereldmarkt. Jij fungeert als hét gezicht van deze innoverende en vooruitstrevende multinational en bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de Front Office en de Office Service Desk.

Als Guest Service Assistent ontvang je op zeer gastvriendelijke en professionele wijze bezoekers en medewerkers. Je meldt bezoekers aan en voorziet hen van koffie of thee. Je bent eerste aanspreekpunt, beantwoordt vragen en verzorgt de ontvangstruimte.

Bij de Office Service Desk ben jij de spin in het web en voorzie jij in alle uiteenlopende behoeftes van medewerkers. Zo organiseer je reizen en boek je vluchten, restaurants en hotels en verzorg je relatiegeschenken. Tevens run jij het vergaderareaal wat inhoudt dat je de agenda beheert, contact hebt met de catering en de overige facilitaire diensten. Door je up-to-datekennis van het bedrijf, je gevoel voor teamspirit en je vriendelijke lach ben jij het perfecte visitekaartje van dit bedrijf.

Je staat zowel bij de Front Office als bij de Office Service Desk. Gezien de zeer dynamische aard van deze functie is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, makkelijk kan schakelen en van aanpakken weet. Geen dag is hetzelfde! Ga jij deze uitdaging aan?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een dynamische functie waarin zelfstandigheid centraal staat;
 • De mogelijkheid om te parkeren op locatie;
 • Een enthousiast en gedreven team van collega’s;
 • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring met het bieden van uitstekende service (ervaring in de horeca/hotellerie is een pré);
 • Op en top gastvrouw- of gastheerschap;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen;
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
 • Woonachtig in (de buurt van) Leiden;
 • Dat je per direct parttime beschikbaar bent op de woensdag telefonische reserve, donderdag van 08:00 tot 13:00 en vrijdag 08:00-18:00.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.