Spirit zoekt: Gastvrouw/Gastheer voor bekende bank in Eindhoven

Wil jij het gezicht zijn van bekende bank in hartje Eindhoven? Ben jij een gastvrouw/gastheer in hart en nieren en bezorg jij gasten een ultieme hospitality beleving? Dan is onze tijdelijke vacature voor Gastvrouw/Gastheer wellicht iets voor jou!

Een dag als receptionist(e)

Als gastvrouw/gastheer bied je een warm welkom en uitstekende service. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zo 1-2-3 vergeten. Met jouw continue oog voor bezoekers, omgeving en detail weet je overal pro actief op in te spelen. Wat deze functie zo ontzettend leuk maakt is de extra guest service die je verzorgt zoals; het schenken van een lekker kopje koffie of thee, het beantwoorden van telefonische vragen en e-mails. Als spin in het web beantwoord je vragen en verwijs je de gasten naar de juist services balie of ruimte. Door jouw up to date kennis over de mogelijkheden op de locatie weet je alle vragen van bezoekers, medewerkers en leveranciers uitstekend te beantwoorden. Je bent hét gezicht van de locatie en zet daarmee een hoogwaardige 5-sterren dienstverlening neer. Let op dit is wel een staande functie.

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

  • De mogelijkheid om per direct tijdelijk (2 maanden) parttime te werken op vaste dagen;
  • Een dynamische functie waarin zelfstandigheid centraal staat;
  • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

  • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
  • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
  • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

  • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
  • Woonachtig bent in (de buurt van) Eindhoven;
  • Discreet met informatie om kunt gaan;
  • Per direct voor 2 dagen per week beschikbaar voor diensten tussen 09:00-17:00.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.