Spirit zoekt: Front Office Assistant voor nieuw Global Hoofdkantoor in Hoofddorp

Heb jij een passie voor high-end hospitality en wil jij werken bij een nieuw Global Hoofdkantoor wat deel uitmaakt van één van de meest duurzame kantoorparken in Europa? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is per direct op zoek naar een enthousiaste, gastvrije collega die het visitekaartje wil zijn van dit bedrijf!

Een dag als Front Office Assistant

Als Front Office Assistant bied je een warm welkom en uitstekende service aan gasten en medewerkers. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zomaar zullen vergeten. Met jouw continue oog voor bezoekers, omgeving en detail weet je overal pro actief op in te spelen. Het is een internationale organisatie dus naast Nederlands moet je ook op zakelijk niveau goed Engels kunnen spreken.

Daarnaast beantwoord je inkomende facilitaire calls, beheer je vergaderruimtes en de facility mailbox van de servicedesk. Tevens ondersteun je de servicedesk wanneer ad-hoc situaties zich voordoen en draag je zorg voor het verminderen van no-shows van de vergaderruimtes. Je geeft medewerkers uitleg over het gebruik van flex-werkplekken en begeleid ze waar nodig. Verder check je vluchtgegevens voor bezoekers, boek je taxi’s en assisteer je gasten bij het aannemen van hun bagage. Spreekt de dynamiek van de werkzaamheden jou aan? Reageer dan snel!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

  • Een fantastische duurzame werklocatie;
  • Een dynamische parttime functie o.b.v. 14 uur;
  • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
  • Parkeermogelijkheid op locatie.

Onze ideale kandidaat beschikt over:

  • Internationale ervaring in de hospitality industrie (dit is een must!);
  • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
  • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

  • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst;
  • Woonachtig bent in (de buurt van) Hoofddorp/Amsterdam;
  • Beschikbaar bent op di van  08:00-14:30, woe 08:00-14:30 of do 08:00-14:30.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp! We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.