Spirit zoekt: Faces (m/v)

Faces is ontwikkeld vanuit Spirit Hosting & Promotions en biedt dezelfde kwaliteit, professionaliteit en servicegerichtheid. Met deze modellentak weten we keer op keer het juiste gezicht bij een merk of product te vinden. Faces levert mooi, ervaren en hardwerkende hosts en hostesses die tijdens evenementen en promotieacties een onvergetelijke indruk achterlaten.

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter

Fleur Jongen

Bel: 020-4054419

Whatsapp: 06-13905886

E-mail: jobs@spirithospitality.nl

Your brands’ perfect Face

Het uitserveren van een chique diner en het presenteren van hapjes en drankjes kunnen wij volledig aan jou overlaten. Met een professionele houding en kennis over de juiste etiquette zorg jij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Bij Faces ben je van alle markten thuis en door de nauwe samenwerking met professionele stylisten wordt een uitstraling gecreëerd die perfect aansluit bij het imago van de klant. Je bent servicegericht, ervaren en professioneel.

Ben jij de opvallende host(ess) bij een winkelopening, een top gastvrouw/-heer bij een chique diner of een markante host(ess) bij een flamboyant feest? Dan heb jij het in je om één van onze Faces te worden!

Werken bij Spirit betekent

  • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding;
  • Flexibele werktijden, die je naar eigen beschikbaarheid kunt invullen;
  • Diversiteit aan werkzaamheden;
  • Een team van enthousiaste collega’s.

Onze ideale kandidaat:

  • Ervaring in de hospitality industrie (dit is een pré);
  • Een representatieve uitstraling als host(ess);
  • Is enthousiast, gedreven en servicegericht;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam.

Een perfecte match?

Kan jij niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Delen

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Retail Services

Op zoek naar gedreven, professionele promotors? Wij inventariseren uw wensen en targets en voorzien u van uw eigen droomteam.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.