Sjors

Sjors

Spirit zie ik als een fijne en flexibele werkgever. De afgelopen jaren hebben zij altijd proactief ingespeeld op mijn veranderende behoeftes en wensen en daar ook opvolging aan gegeven.

Duty Manager bij Circl

Inmiddels ben ik zes jaar werkzaam bij Spirit waar ik de mogelijkheid heb gekregen om door te groeien naar mijn huidige functie; Duty Manager bij Circl, het circulaire paviljoen op de Zuidas.

Bij Circl ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van alle facilitaire dienstverleners en fungeer ik samen met mijn collega’s als storyteller om het bijzondere en mooie verhaal achter deze locatie te verspreiden.

Het mooie aan mijn functie is dat ik daadwerkelijk invloed heb op de inrichting van de operationele processen van deze locatie en hierdoor een grote verantwoordelijkheid heb. Ik word blij als ik dagelijks in de weer ben met leuke mensen. Ik maak hen graag bewust en enthousiast voor het belangrijke thema op deze locatie; circulariteit.

Spirit zie ik als een fijne en flexibele werkgever, de afgelopen jaren hebben zij altijd proactief ingespeeld op mijn veranderende behoeftes en wensen en daar ook opvolging aan gegeven. Ook voel ik veel waardering door hoe zij mij benaderen. Ik word regelmatig gecomplimenteerd voor mijn werk en uitgenodigd voor leuke initiatieven zoals vakgerelateerde bijeenkomsten. Hierdoor werk ik na al die jaren nog iedere dag met veel plezier en passie!

Wij zorgen voor de juiste mensen