Spirit zoekt: Receptionist(e) voor internationale opdrachtgever op Schiphol Airport

Heb jij een passie voor hospitality en ben jij op zoek naar een baan in een internationale omgeving? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is op zoek naar enthousiaste, gastvrije collega’s met een passie voor high end service!

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Bel naar: 020-4054993
Whatsapp naar: 06-13905886
E-mail naar: jobs@spirithospitality.nl

Een dag als receptioniste

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zomaar zullen vergeten. Met jouw continue oog voor bezoekers, omgeving en detail weet je overal pro actief op in te spelen. Jij ontvangt op een zeer gastvriendelijke en professionele wijze bezoekers en medewerkers in het Nederlands en Engels. Hierbij zul je zowel voor als achter de balie werkzaam zijn.

Daarnaast beantwoord je het inkomend telefoonverkeer, beheer je vergaderruimtes en de facility mailbox van de servicedesk. Tevens ondersteun je de service desk wanneer ad-hoc situaties zich voor doen en draag je zorg voor het verminderen van no-shows van de vergaderruimtes. Verder check je de vluchtgegevens voor bezoekers, boek je taxi’s wanneer nodig en assisteer je gasten bij het aannemen van hun bagage.

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een dynamische functie waarin zelfstandigheid centraal staat;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in internationale hospitality industrie;
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Woonachtig in de buurt van Schiphol;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Minimaal twee dagen per week beschikbaar bent.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Delen

Reception Services

Need someone to manage all your reception services? Spirit will organise the total or partial outsourcing of your reception services. Read what we can do for you.

Event Services

Invite your guests to an unforgettable event with Spirit’s hostesses, hosts and catering personnel. Service-minded, professional and representative.