Spirit zoekt: Ambulante Gastvrouw/Gastheer voor meerdere locaties van bekende bank A’dam Zuidoost

Spirit Hospitality Services is op zoek naar een gastvrouw/gastheer die bereid is om op diverse unieke locaties in A’dam Zuid-Oost aan het werk te gaan.
Het betreft een ambulante functie voor 16 tot 40 uur per week, waarbij iedere dag een uitdaging is! Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende job en adem jij gastvrijheid? Lees dan snel verder!

Een dag als gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw/gastheer zet je een hoogwaardige 5* dienstverlening neer. Jij bent hét visitekaartje van diverse locaties van een bekende bank. Op deze locaties bezorg je bezoekers en medewerkers een warm welkom. In de centrale hal van de verschillende locaties verwelkom je gasten, meld je ze aan en voorzie je hen van een heerlijk kopje koffie of thee. Als spin in het web beantwoord je vragen, verzorg je de uitgifte van bezoekerspassen en zorg je ervoor dat de centrale hal er netjes uitziet. Ook reserveer je de vergaderruimtes voor de medewerkers. Omdat je met gasten in contact bent, is elke dag anders! Ga jij deze uitdaging aan?

Je zal worden ingezet op diverse locaties, waar je voor een korte periode een vaste collega vervangt. Hierdoor bieden wij je een afwisselende functie, waarbij je kennis kan maken met verschillende locaties en waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen.

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

 • Een fantastische werklocatie;
 • Een dynamische functie op oproepbasis waarin zelfstandigheid centraal staat;
 • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.

Onze ideale kandidaat beschikt over

 • Ervaring in uitstekende serviceverlening (ervaring in horeca/hotellerie is een pre);
 • Een representatieve uitstraling als gastvrouw/gastheer;
 • Een proactieve/flexibele werkhouding, denkend in oplossingen.

Verder is het belangrijk dat je

 • Vloeiend Nederlands spreekt en ook met Engels overweg kunt;
 • Woonachtig bent in of rondom Amsterdam;
 • Bereid bent om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen;
 • Minimaal twee dagen per week beschikbaar bent voor diensten tussen 06:30-14:30 uur.

Ben jij geknipt voor deze functie?

Waar wacht je nog op? Solliciteer! Klik op de button, laat je gegevens achter en upload je cv. Of solliciteer via WhatsApp. We zien je reactie graag tegemoet.

Senior Recruiter Spirit Hospitality Services

Contactpersoon voor deze functie

Recruiter
Natasja Winninghoff

Reception Services

Complete ontzorging nodig voor uw receptie? Spirit verzorgt de volledige, of gedeeltelijke uitbesteding van receptiediensten. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Servicegericht, professioneel en representatief.