Één van onze Gastvrouwen/Receptionistes in Utrecht aan het woord…

dominique.jpg

Spirit Hosting & Promotions is zeer actief met haar Receptiedienstverlening in Utrecht. Momenteel zijn er dagelijks op verschillende locaties in de regio Utrecht Gastvrouwen/Receptionistes voor ons aan het werk. Net zoals onze Gastvrouw Dominique de Corte. Ben je benieuwd naar haar ervaringen en wil je weten hoe een dag werken in Utrecht eruit ziet? Lees dan snel verder!

“Sinds december 2014 werk ik voor Spirit Hosting & Promotions. Al meer dan twee jaar ben ik werkzaam als Gastvrouw/Receptioniste bij het bestuursgebouw van een verzekeringsmaatschappij in de regio Utrecht. Naast mijn werk in Utrecht werk ik ook nog met veel plezier bij een boekhandel en dit maakt mijn werkweek zeer afwisselend en interessant.

De rol van Gastvrouw/Receptioniste is mij op het lijf geschreven. Elke dag geniet ik ervan om de gasten een warm ontvangst te geven en positief te kunnen verrassen. Het mooiste is als je het aangekondigde bezoek persoonlijk bij naam kan ontvangen, lang leve Google! En zeker als je de desbetreffende persoon na afloop van het bezoek bij naam een fijne dag kan toewensen, dan is het goede gevoel echt compleet.

Een bijzonder moment voor mij was toen ik een compliment ontving van een directrice van een HR bedrijf. De desbetreffende dame was zo onder de indruk van de ontvangst in Utrecht, dat ze aan de secretaresse van de Raad van Bestuur gevraagd heeft door welk bedrijf de Gastvrouwen en Receptionistes gedetacheerd zijn in Utrecht.”

Spirit is specialist op het gebied van hospitality en de organisatie is inmiddels 30 jaar geleden opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een ‘5 star service’. Bij Spirit zijn wij van mening dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of product. Met de juiste werving & selectie, opleiding en begeleiding vanuit de kantoororganisatie, weten wij onze mensen op een hoog service niveau te laten presteren.

“Spirit is een jong, dynamisch bedrijf, met een hoge kwaliteitsstandaard. Dit past bij de manier waarop ik ook graag te werk ga. Regelmatig uiten de werknemers op het kantoor van Spirit hun waardering voor de mensen op de vloer. Spirit stimuleert je het beste uit jezelf te halen op gebied van hospitality en biedt ook trainingen aan om jezelf continue te blijven verbeteren. Zo af en toe vinden er mystery visits en kwaliteitscontroles plaats en bij het behalen van een goede beoordeling wordt er iets leuks georganiseerd of iets lekkers bezorgd voor ons op de locatie in Utrecht!

Het leukste in mijn werk blijft het persoonlijke contact met de bezoekers, met de medewerkers op mijn werkplek in Utrecht en met de leuke collega's. Er leeft een warme en betrokken sfeer tussen de Gastvrouwen/Receptionistes van Spirit op deze locatie in Utrecht!”

Zou jij net zoals Dominique ook aan de slag willen gaan als Gastvrouw/Receptioniste in Utrecht? Via onderstaande button kun je gelijk solliciteren!

Voor nóg meer informatie vind je hier één van onze openstaande vacatures in Utrecht. 

Vacature

 

Wil je snel en makkelijk solliciteren? Spirit Hosting & Promotions biedt je de mogelijkheid om jouw sollicitatie te verzenden via Whatsapp! 


Ook kan je bij ons solliciteren middels een videosollicitatie. Stuur een filmpje met jouw motivatie naar onze recruiter Natasja.

Heb je vragen met betrekking tot een vacature? Stuur Natasja dan een SMS/WhatsApp!

 
Bel naar: 020-4054993 WhatsApp / SMS naar: 06-13905886
 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?