Onze Gastvrouw/Receptioniste Loes Israël aan het woord...

loes.jpg

Spirit Hosting & Promotions is dagelijks actief met Receptiedienstverlening in heel Nederland en onder andere ook bij verschillende opdrachtgevers in Tilburg. Spirit biedt een vriendelijk gezicht, een snelle afhandeling en verstand van zaken achter de receptie. Loes Israël werkt momenteel als Gastvrouw/Receptioniste in Tilburg voor Spirit. Ben je benieuwd naar Loes haar ervaringen in Tilburg? Lees dan snel verder! 

“Twee jaar geleden heb ik gesolliciteerd bij Spirit, omdat ze op zoek waren naar receptionistes in de omgeving van Brabant. Kort daarna begon ik met mijn inwerkdagen samen met de andere Gastvrouwen/Receptionistes in Tilburg. Inmiddels zijn wij een ruime tijd verder en vormen wij een hecht team samen.” 

Het team van Gastvrouwen en Gastheren bestaat op de locatie in Tilburg voor 2/3 derde uit medewerkers in dienst bij Spirit en voor 1/3 uit medewerkers in dienst bij de opdrachtgever.

“Samen met de collega's van de opdrachtgever in Tilburg en van Spirit werken we niet alleen heel fijn samen, maar ook kunnen we veel van elkaar leren. Zeker omdat wij bij Spirit ook cursussen en workshops aangeboden krijgen, om ons op die manier te kunnen blijven ontwikkelen.” 

De Sendersens Academy, het opleidingsinstituut van Spirit Hosting & Promotions, ondersteunt en stimuleert persoonlijke ontwikkeling en duurzame gedragsverandering door het aanbieden van Hospitality training als onderdeel van continu leren. Er zijn drie trainingen in effectieve stappen: 

  1. Hospitality Self-Assessment

  2. Hospitality Training

  3. Hospitality Reflectie, Intervisie & Persoonlijke Coaching

“Na het volgen van deze trainingen sta ik zelfverzekerder in m’n schoenen en weet ik beter hoe ik moet handelen in een moeilijke situatie. Ik ben het eerste aanspreekpunt én het visitekaartje voor het bedrijf in Tilburg. De bezoekers zijn ontzettend blij met mijn hulp en ik krijg vaak mooie complimenten. Zo ga je aan het eind van je werkdag met een goed en voldaan gevoel weer naar huis.”

Spirit is specialist op het gebied van hospitality en de organisatie is inmiddels 30 jaar geleden opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een ‘5 star service’. Bij Spirit zijn wij van mening dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of product. Met de juiste werving & selectie, opleiding en begeleiding vanuit de kantoororganisatie, weten wij onze mensen op een hoog service niveau te laten presteren.

“Naast mijn werk als Gastvrouw/Receptioniste in Tilburg word ik ook vaak ingezet als hostess op verschillende evenementen. Een bijzonder moment was voor mij dat ik mee mocht als Gastvrouw naar de Facility For Future beurs in Den Bosch. Daar heb ik veel ervaring opgedaan en ook kon ik goed mijn geleerde vaardigheden toepassen. Kortom, dit is echt de leukste baan die ik ooit heb gehad!”

Zou jij net als Loes ook aan de slag willen gaan als Gastvrouw/Receptioniste in Tilburg? Via onderstaande button kun je gelijk solliciteren!

Via onderstaande button kun je gelijk solliciteren!

Voor nóg meer informatie vind je hier één van onze openstaande vacatures in Den Haag

Vacature

 

Wil je snel en makkelijk solliciteren? Spirit Hosting & Promotions biedt je de mogelijkheid om jouw sollicitatie te verzenden via Whatsapp! 


Ook kan je bij ons solliciteren middels een videosollicitatie. Stuur een filmpje met jouw motivatie naar onze recruiter Natasja.

Heb je vragen met betrekking tot een vacature? Stuur Natasja dan een SMS/WhatsApp!

 
Bel naar: 020-4054993 WhatsApp / SMS naar: 06-13905886
 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?