Een van onze Supervisors uit Rotterdam aan het woord - Lizanne van Zante

lizanne.jpg

 

Spirit Hosting & Promotions is onder meer in Rotterdam dagelijks actief op het gebied van Receptiedienstverlening. Lizanne van Zante werkt als Supervisor Rotterdam voor Spirit en verzorgt samen met haar teams voor een 5 sterren dienstverlening in een zakelijke omgeving. 
Wil jij weten hoe zij tot deze functie gekomen is? Lees dan snel verder! 

 “Tijdens mijn sollicitatiegesprek bij Spirit heb ik aangegeven dat ik in de toekomst graag zou willen doorgroeien naar een leidinggevende functie, ook omdat ik hier bij mijn vorige werk al ervaring in heb opgedaan. Vervolgens ben ik in september 2016 begonnen bij Spirit als ambulante Gastvrouw/Receptioniste, waarbij ik 4 dagen in Rotterdam werkte. In deze functie had ik het ontzettend naar mijn zin, dit kwam mede doordat ik werkzaam was op verschillende locaties. Enige tijd later ben ik doorgegroeid naar de functie van Supervisor. Ik viel meteen met mijn neus in de boter, één van onze huidige opdrachtgevers opende een nieuwe locatie in Rotterdam waarbij er een totaal nieuwe Gastvrouw/Receptioniste functie ontstond voor de centrale hal. Deze functie moest nog echt gecreëerd worden waarbij ik volledig heb mogen meedenken. Het is uiteindelijk erg leuk om te zien hoe deze functie zich gevormd heeft naar de wensen van de klant en hoe succesvol dit is voor de opdrachtgever!

 Als Supervisor ben ik operationeel verantwoordelijk voor de Gastvrouwen/Receptionistes bij 4 verschillende hoofdkantoren van een landelijke opdrachtgever, maar ook bij een Private Banking kantoor. De diversiteit tussen deze kantoren is ontzettend leuk en ook de werkomgeving verschilt op elke locatie. Het pand in Rotterdam heeft bijvoorbeeld een knusse uitstraling en je voelt daar de betrokkenheid van de medewerkers van de bank goed.

Wat het werken bij Spirit zo fijn maakt, is dat je je vanaf het eerste moment welkom en gewaardeerd voelt. De samenwerking met mijn collega’s op het hoofdkantoor van Spirit, de andere Supervisors en Gastvrouwen van de verschillende locaties, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Doordat ik werkzaam ben bij 5 verschillende panden, is elke dag voor mij anders en dit maakt het werk als Supervisor uitdagend.”

Spirit is specialist op het gebied van hospitality en de organisatie is inmiddels 30 jaar geleden opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een ‘5 star service’. Bij Spirit zijn wij van mening dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of product. Met de juiste werving & selectie, opleiding en begeleiding vanuit de kantoororganisatie, weten wij onze mensen op een hoog service niveau te laten presteren.

 

Zou jij net als Lizanne ook willen werken als Receptioniste voor Spirit in Rotterdam of op een van onze andere locaties? Via onderstaande button kun je gelijk solliciteren!  

Vacature

 

Wil je snel en makkelijk solliciteren? Spirit Hosting & Promotions biedt je de mogelijkheid om jouw sollicitatie te verzenden via Whatsapp! 


Ook kan je bij ons solliciteren middels een videosollicitatie. Stuur een filmpje met jouw motivatie naar onze recruiter Natasja.

Heb je vragen met betrekking tot een vacature? Stuur Natasja dan een SMS/WhatsApp!

 
Bel naar: 020-4054993 WhatsApp / SMS naar: 06-13905886
 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?