Eén van onze Accountmanagers Danielle Schoeman aan het woord…

danielle.jpg

In Den Haag verzorgt Spirit Hosting & Promotions bij verschillende kantoren de Receptiedienstverlening. Danielle Schoeman is een van onze Accountmanagers voor onder andere de regio Den Haag. Benieuwd naar Danielle haar ervaringen? 

Lees dan snel verder!

“Sinds november 2014 ben ik werkzaam als Accountmanager bij Spirit, waar ik verantwoordelijk ben voor 3 accounts met in totaal 17 verschillende locaties verspreid door heel Nederland. Ik werk nauw samen met mijn Supervisors, Floormanagers en Planners en iedere dag weer zorgen we ervoor dat er een 5 – sterren service neergezet wordt bij de recepties van al die locaties en zo ook in Den Haag. Naast de samenwerking met mijn team heb ik veel contact met de klant op verschillende niveaus en kijk ik met een kritisch oog naar onze dienstverlening. Zoals, leveren we op het juiste moment de juiste personen, hoe kunnen we de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen maar ook naar nog een hoger niveau tillen, kunnen we technische innovaties introduceren in onze dienstverlening etc. Ook heb ik een nauwe samenwerking met de HR adviseur en voeren we samen functionering– en beoordelingsgesprekken, contractgesprekken maar ook gesprekken die te maken hebben met de ontwikkeling van de Gastvrouw/Receptioniste.

Mijn eerste baan na de Hotelschool was in een 5-sterren hotel in Amsterdam en daar heb ik ontzettend veel geleerd wat nu nog steeds van pas komt. Zo startte ik daar als Gastvrouw/Receptioniste en later werd ik Supervisor van de receptie. Doordat ik hetzelfde werk gedaan heb kan ik mij goed verplaatsen in de Gastvrouwen/Receptionistes en weet ik waar ze tegenaan kunnen lopen.

Het werken met verschillende klanten zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Zo is er een klant in Den Haag waarbij wij werken met een undermanagement-constructie. Dit houdt in dat we samenwerken met medewerkers die in dienst zijn van de desbetreffende organisatie maar wel onder de supervisie van Spirit vallen. Dit is een enorme uitdaging, maar zorgt binnen het team in Den Haag wel voor een ontzettend leuke dynamiek.

Een bijzonder moment tijdens mijn werk was het implementeren van onze dienstverlening op 6 nieuwe locaties van een bestaande klant. De vraag was of we dit binnen 5 weken konden realiseren. Die locaties bevonden zich in Den Haag, maar ook op andere locaties in Nederland. In een ontzettend korte tijd moesten we alle locaties bezoeken om een indruk te krijgen om in te kunnen schatten wat voor type Gastvrouw/Receptioniste hierbij zou passen. Van het werven van alle nieuwe mensen, de teams samenstellen, trainingen regelen, een kick-off opzetten, kleding verzorgen, werkinstructies en procedures schrijven, een Floormanager aanstellen behoorde tot ons takenpakket. Het was echt gaaf om het eindresultaat te zien en dat wij vanuit verschillende divisies hier hard aan gewerkt hebben. Je merkt dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en dat is het ontzorgen van de klanten/gasten. Hospitality is onze core business en het leuke is dat iedereen hier dezelfde passie deelt!”

Zou jij ook voor één van onze opdrachtgevers in Den Haag willen werken als Gastvrouw/Receptioniste? Solliciteer dan snel!

Via onderstaande button kun je gelijk solliciteren!

Voor nóg meer informatie vind je hier één van onze openstaande vacatures in Den Haag

Vacature

 

Wil je snel en makkelijk solliciteren? Spirit Hosting & Promotions biedt je de mogelijkheid om jouw sollicitatie te verzenden via Whatsapp! 


Ook kan je bij ons solliciteren middels een videosollicitatie. Stuur een filmpje met jouw motivatie naar onze recruiter Natasja.

Heb je vragen met betrekking tot een vacature? Stuur Natasja dan een SMS/WhatsApp!

 
Bel naar: 020-4054993 WhatsApp / SMS naar: 06-13905886
 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?