Onze Gastvrouw/Receptioniste Maudy van Leeuwen aan het woord…. 

maudy.jpg

Spirit Hosting & Promotions is in Amsterdam zeer actief met haar receptiediensten. Op dit moment hebben wij zo’n 50 Gastvrouwen/Receptionistes dagelijks aan het werk bij diverse opdrachtgevers in Amsterdam. Ben je benieuwd hoe een dag bij Spirit eruitziet? Lees hier de ervaringen van Maudy, een van onze receptionistes uit Amsterdam. 

Maudy is sinds januari 2016 werkzaam bij Spirit als Gastvrouw/Receptioniste op het hoofdkantoor van een bekende bank op de Zuid-as in Amsterdam. Regelmatig werkt Maudy ook op exclusieve hostess opdrachten voor onder andere Nederlandse musea en voor Private banking evenementen. “Voor mij is dit een aangename variatie! Zo is elke werkdag zeer afwisselend en blijft het een uitdaging om 5 sterren service te bieden aan elke bezoeker en hen een warm welkom te geven.”

Spirit is specialist op het gebied van hospitality en de organisatie is inmiddels 30 jaar geleden opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een ‘5 star service’. Bij Spirit zijn wij van mening dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of product. Met de juiste werving & selectie, opleiding en begeleiding vanuit de kantoororganisatie, weten wij onze mensen op een hoog service niveau te laten presteren.

"Ik ben uitgebreid getraind in high end hospitality, waardoor ik en mijn collega receptionistes altijd op hoog niveau service kunnen verlenen. Een van de belangrijkste evenementen waar ik dit toe kon passen was toen Koningin Máxima bij de bank op bezoek kwam. De gehele bank was prachtig versierd met de mooiste bloemstukken. Alles was piekfijn geregeld en iedereen zag er perfect uit, het was een enorme uitdaging om op zo een evenement het beste te leveren! Bovendien was het ontzettend bijzonder dat ik tijdens dit evenement mocht werken en dat wij de Koningin mochten ontvangen als bezoek.”

Maudy werkt momenteel twee dagen als Gastvrouw/Receptioniste in Amsterdam. Flexibiliteit vind ik erg belangrijk in mijn werk en Spirit is daarin heel meegaand, aangezien ik mijn fulltime baan nu parttime doe. Deze (bij)baan is dus perfect te combineren met mijn eigen huidige opstartende onderneming, maar je kan ook prima werken als Gastvrouw/Receptioniste in combinatie met bijvoorbeeld een studie.”

“Ik zou graag aan sollicitanten willen meegeven om tijdens de sollicitatie goed voor ogen te hebben wat bij je past.” Doordat Spirit een samenwerking heeft met verschillende opdrachtgevers in Amsterdam maken zij op basis van jouw persoonlijkheid, werkervaring en achtergrond altijd de perfecte match tussen jou en de betreffende opdrachtgever.

Zou jij net als Maudy ook aan de slag willen gaan als Gastvrouw/Receptioniste in Amsterdam? Via onderstaande button kun je gelijk solliciteren!

Voor nóg meer informatie vind je hier één van onze openstaande vacatures in Amsterdam: 

Vacature

 

Wil je snel en makkelijk solliciteren? Spirit Hosting & Promotions biedt je de mogelijkheid om jouw sollicitatie te verzenden via Whatsapp! 


Ook kan je bij ons solliciteren middels een videosollicitatie. Stuur een filmpje met jouw motivatie naar onze recruiter Natasja.

Heb je vragen met betrekking tot een vacature? Stuur Natasja dan een SMS/WhatsApp!

 
Bel naar: 020-4054993 WhatsApp / SMS naar: 06-13905886
 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?