Spirit News | April 2017

Spirit & Spieren voor Spieren gala

Op 1 april vond het grootste jaarlijkse evenement van Spieren voor Spieren plaats. Het Spieren voor Spieren gala werd georganiseerd bij Hotels van Oranje waar prachtige kunst stukken ter veiling werden gesteld voor het goede doel. Spirit sponsorde twee hostesses voor het champagne ontvangst en zij assisteerden Humberto Tan tijdens de veiling. De opbrengst was fantastisch en onverwacht hoog; €1.646200! Wij zijn blij en trots dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan dit prachtige doel.

Spirit billboard langs de A10 Amsterdam

Wij zijn altijd op zoek naar gastvrij personeel voor onze high end hospitality services. Op verschillende manieren bereiken wij hen en deze maand wilden wij het eens groots aanpakken. Een prachtig billboard sierde de skyline van Amsterdam. Binnenkort hangen wij er opnieuw dus houd de billboards langs de A10 in de gaten!

Promotie Tesla Model X

De afgelopen maanden verzorgde Spirit een promotie voor Tesla op Schiphol. Ons promotieteam informeerde dagelijks honderden passagiers over de veiligste, snelste en best uitgeruste SUV ooit; Tesla Model X. Deze Tesla versnelt maar liefst in 3,1 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Door de vele interessante leads die het team heeft verzameld, kunnen we allemaal terug kijken naar een zeer geslaagde activatie.

Piccolo's op Schiphol

Een ander succesvol project was de pilot met Piccolo's in de reclaim (bagage) hallen van Schiphol. Hier hebben wij hosts/hostesses ingezet als Piccolo's om het niveau van hospitality naar een hoger niveau te brengen. Schiphol vroeg ons meer aandacht te besteden aan de hospitality bij het einde van een reis, gezien deze beleving van enorme invloed is op de totale Guest Journey. Wij verzorgden een warm welkom, informeerden hen over de verdere terugreis-mogelijkheden en gaven boodschappentips voor hun thuiskomst.

Doormen & Infotainers tijdens vakantiedrukte

De feestdagen en meivakantie staan voor de deur en dit betekent meer drukte op Schiphol. Spirit gaat Doormen & Infotainers inzetten om reizigers te voorzien van informatie, assistentie en entertainment. Het doel is iedere passagier zoveel mogelijk te ontzorgen en hun verblijf op Schiphol zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mocht je binnenkort een reis maken vanaf Schiphol, geniet dan van de (extra) gastvrijheid verzorgd door Spirit!

Innovatie HR | solliciteren via Whatsapp

Spirit Hosting & Promotions is altijd op zoek naar nieuw talent. Momenteel zijn wij onder meer op zoek naar receptionistes (m/v) en klantenservicemedewerkers bij bekende banken in Nederland! Ook zoeken wij naar enthousiaste personen die op de dynamische locatie Amsterdam Airport Schiphol willen werken als host/hostess. Vind jij het leuk om in contact te komen met diverse nationaliteiten en reizigers die rondlopen op het vliegveld, dan is dit de ideale bijbaan voor jou!