Spirit Kick Off | BACK TO WORK

Spirit Kick Off
BACK TO WORK

De vakantieperiode is voorbij, velen van ons hebben mogen genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie. Inmiddels lopen de snelwegen weer vol, worden de lesroosters uitgedeeld en gaan wij bij Spirit weer met een dosis nieuwe energie aan de bak bij talloze mooie opdrachtgevers. Spirit grijpt dit moment graag aan om fris te beginnen aan een nieuw seizoen vol met mooie ontwikkelingen. De hele zomer heeft het Spirit team gewerkt aan innovaties op het gebied van onze services, media en voorbereidingen getroffen voor grote projecten die komende tijd gaan starten. Met veel plezier lichten wij een aantal van deze hoogtepunten toe!

De website van Spirit is in een nieuw jasje gestoken. Wij hebben www.spirithospitalityservices.nl meer overzichtelijk gemaakt zodat onze (toekomstige) opdrachtgevers en medewerkers in één opslag kunnen zien waar zij moeten zijn. Neem een kijkje en laat ons weten wat jij ervan vindt.

Niet alleen de website heeft een nieuwe jasje, straks ook al onze Spirit medewerkers! In samenwerking met Alba Specials en Bas van Wayenburg hebben wij een nieuwe kledinglijn ontwikkeld die in het nieuwe seizoen gedragen gaat worden. Goede reden om deze kleding vast te leggen en daarom hebben wij afgelopen maand een fotoshoot gehouden met een aantal van onze medewerkers. Enorm trots zijn wij op het resultaat en wij kunnen niet wachten om de kleding aan jullie te showen!

Spirit's billboard campagne

Spirit zoekt altijd naar nieuw talent, daarom zijn wij in de eerste week van augustus een billboard campagne gestart op alle NS stations in Amsterdam. In combinatie met een Facebook win actie hebben we extra aandacht weten te genereren voor onze divisie Reception Services en met succes; wij hebben veel reacties ontvangen. Grote kans dat je ons binnenkort weer ziet verschijnen op de billboards ergens in Nederland.

All hands on deck!

Woensdag 14 september hebben wij all hands on deck, jaarlijks verzorgen wij voor een van onze vaste opdrachtgevers 150 horecamedewerkers die in het Ziggo Dome voor een groot evenement zo’n 1800 gasten gaan bedienen. Ons partnerbedrijf Select Catering verzorgt de catering op locatie. Momenteel wordt de laatste hand gelegd op de planning en kleding van ons Spirit personeel. Het belooft weer een indrukwekkend evenement te worden waar wij met trots aan meewerken. Houd onze media in de gaten voor het verslag van dit gave project.

Nieuwe collega's op hoofdkantoor Spirit (gezocht)

Ook hebben wij nieuw extra talent binnengehaald op ons Spirit hoofdkantoor, om zo onze groei optimaal te laten verlopen. Wij hebben vier dames toegevoegd op de planning van Events en Reception Services en een dame voor extra versterking op de financiële afdeling. Daarnaast is er iemand aangesteld om zich full focus te richten op new business en PR. Neem een kijkje op de website of kom eens langs op kantoor om kennis te maken met de nieuwe Spirit aanwinsten. Ken of ben jij iemand die op zoek is naar een veelzijdige HR functie, wij hebben maar liefst twee vacatures voor op het hoofdkantoor bij Spirit. Kijk nu op onze website voor meer informatie.


Bekijk alle vacatures »