Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een van de belangrijke pijlers binnen het organisatiebeleid van Spirit Hosting & Promotions. Als Hospitality Bureau is ons personeel onze belangrijkste asset en streven wij er naar om vanuit verschillende invalshoeken op een duurzame wijze met hen om te gaan.

Ter ondersteuning hiervan maken wij gebruiken van het FIRA Platform. FIRA is een onafhankelijk verificatiebureau dat MVO-informatie van bedrijven en andere organisatie verifieert. Middels het FIRA Platform, een digitaal register, maken bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar aan klanten en andere belanghebbenden.

Zo hechten wij grote waarde aan de ontwikkeling van ons personeel en vinden wij het belangrijk dat onze mensen regelmatig getraind worden, niet alleen voordat ze het veld in gaan, maar ook gedurende het dienstverband. Daarnaast houden wij regelmatig Medewerker Tevredenheid Onderzoeken om te achterhalen wat de mening en visie op bepaalde onderwerpen van ons personeel zijn, waarna we verbeterplannen opstellen. Uiteraard streven wij ernaar ons inkoopbeleid zo duurzaam mogelijk te laten zijn, evenals de producten waarmee we werken.


Download hier het persbericht wat in februari 2015 is gelanceerd rondom het behalen van de Goud status van Fira.

 

Tags: MVO

Partners

Select Catering

Select Catering is het zusterbedrijf van Spirit Hosting & Promotions en al ruim 25 jaar actief in...

Lees meer...

Summum Lounge

Een zeer exclusieve vergaderlocatie waar ultieme gastvrijheid en anonimiteit voorop staan. Dit is...

Lees meer...

Airport Promotion Agencies

Spirit Hosting & Promotions is aangesloten bij Airport Promotion Agencies (APA), een groeiend...

Lees meer...

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?