Een nieuw product promoten of een bestaand product nieuw leven inblazen? Onze Retail Services experts weten als geen ander hoe dat aan te pakken.

We beschikken over commerciële promotors die gespecialiseerd zijn op het gebied van parfum en cosmetica, drank, tabak, maar ook elektronica en chocolade. Spirit inventariseert uw wensen en stelt aan de hand hiervan een passend salesteam samen.


Targets
Onze promotors zijn gewend te werken met targets en gedreven deze ook daadwerkelijk te behalen. Het salesteam beheert stands zelfstandig, stapt actief af op bezoekers en stimuleert de verkoop. Spirit bevordert en begeleidt deze proactieve houding. Het enthousiasme, het verzorgde uiterlijk en de kennis van zaken van onze promotiemedewerkers zorgen voor een positieve ervaring, zowel voor opdrachtgevers als voor klanten.

Brand Ambassadors
Naast het inzetten van salesteams, werkt Retail Services ook met Brand Ambassadors. Deze gespecialiseerde medewerkers vertegenwoordigen één specifiek merk voor een langere periode en vormen zodoende de ogen en oren van uw organisatie op de winkelvloer. Behalve het verzorgen van promotionele activiteiten monitoren de Brand Ambassadors de positie en voorraden van uw product, zodat u op de hoogte blijft van wat er in de winkels gebeurt.

Schiphol

Vanaf 1992 werkt Spirit Hosting & Promotions met promotieteams voor grote merken in Travel Retail, maar ook voor de Schiphol Group zelf. Dankzij deze jarenlange ervaring weten we welke promotors waar – zowel voor als achter de douane – en wanneer ingezet moeten worden voor het beste resultaat. Op basis van het beschikbare budget en de doelstellingen maken we een passend plan voor elk product.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen,
neem dan contact op met:

 

Partners

Select Catering

Select Catering is het zusterbedrijf van Spirit Hosting & Promotions en al ruim 25 jaar actief in...

Lees meer...

Summum Lounge

Een zeer exclusieve vergaderlocatie waar ultieme gastvrijheid en anonimiteit voorop staan. Dit is...

Lees meer...

Sendersens Academy

SENDERSENS ACADEMY ondersteunt en stimuleert persoonlijke ontwikkeling en duurzame...

Lees meer...

Airport Promotion Agencies

Spirit Hosting & Promotions is aangesloten bij Airport Promotion Agencies (APA), een groeiend...

Lees meer...

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?