Gouden glans voor Spirit Hosting & Promotions

Beeldmerk_FIRA_Goud.png

Spirit Hosting & Promotions, specialist op het gebied van Hospitality, publiceert trots haar geverifieerde MVO-rapport Goud in het FIRA Platform. Hiermee is Spirit Hosting & Promotions het eerste bedrijf binnen de eigen sector dat een volledig inzicht geeft in haar MVO-strategie, in de belangrijke doelstellingen én in de prestaties op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Spirit heeft op basis van het ontwikkelmodel in het FIRA Platform nu alle significante economische, milieu en sociaal gerelateerde onderwerpen in kaart gebracht. Daarbij heeft Spirit de mening van haar belanghebbenden meegenomen. Goede dienstverlening, direct verbonden met goed werkgeverschap, zijn significante onderwerpen voor Spirit. Daartoe behoren de ontwikkeling en training van het personeel en de aandacht voor optimale werkomstandigheden. Hieronder vallen veiligheid op het werk en gelijke behandeling en kansen voor alle personeelsleden. Naast goed werkgeverschap spelen significante onderwerpen zoals het eerlijke zaken doen en business integriteit ook een belangrijke rol.

fira.jpg

Spirit is een bedrijf dat zich realiseert dat voor een Gouden status veel werk moet worden verzet. Daarom rapporteert Spirit ook over haar verbeterplannen. Blijvend de dialoog aangaan met de belangrijkste stakeholders hoort daar natuurlijk bij. Het is van belang om MVO enerzijds nog beter te verankeren in de bedrijfsvoering en anderzijds om te investeren in de juiste duurzame ontwikkelingen die aansluiten bij de verwachtingen van haar stakeholders. Dit betekent in de praktijk dat Spirit continue onderzoekt hoe de bedrijfsvoering duurzamer kan. 


Over Spirit Hosting & Promotions

Spirit Hosting & Promotions is specialist op het gebied van Hospitality. De organisatie is in 1990 opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een ‘5-star’ service. Bij Spirit zijn wij van mening dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of een product. Om de juiste gastvrije benadering te kunnen verzorgen, is zeker de juiste host of hostess van cruciaal belang.

Over FIRA Platform

FIRA is een onafhankelijk verificatiebureau dat MVO-informatie van bedrijven en andere organisatie verifieert. Middels het FIRA Platform, een digitaal register, maken bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar aan klanten en andere belanghebbenden. Het platform bevordert transparantie en zo wordt MVO bespreekbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fira.nl.

 

Partners

Select Catering

Select Catering is het zusterbedrijf van Spirit Hosting & Promotions en al ruim 25 jaar actief in...

Lees meer...

Summum Lounge

Een zeer exclusieve vergaderlocatie waar ultieme gastvrijheid en anonimiteit voorop staan. Dit is...

Lees meer...

Airport Promotion Agencies

Spirit Hosting & Promotions is aangesloten bij Airport Promotion Agencies (APA), een groeiend...

Lees meer...

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?