Spirit Hosting & Promotions is op zoek naar Faces! 

Your brands perfect face 
Faces is ontwikkeld vanuit Spirit Hosting & Promotions en biedt dezelfde kwaliteit, professionaliteit en servicegerichtheid. Deze modellentak vergt uiterst zorgvuldige en strenge selectie en weten we keer op keer het juiste gezicht bij een merk of product te vinden. Faces levert mooi, ervaren en hardwerkende hosts en hostesses die tijdens evenementen en promotieacties een onvergetelijke indruk achterlaten.

Wat wij zoeken
Wij zijn op zoek naar representatieve, gedreven, enthousiast dames en heren (horeca ervaring is een pré). Het uitserveren van een chique diner en het presenteren van hapjes en drankjes kunnen wij volledig aan jou overlaten.  Met een professionele houding en kennis over de juiste etiquette zorg jij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Van ontvangst en registratie tot het overhandigen van goodiebags. Bij Faces ben je van alle markten thuis en sluit jouw uitstraling perfect aan bij het desbetreffende merk. Je bent servicegericht, ervaren en professioneel. Onze Faces hebben dit jaar o.a. gewerkt voor Mercedes-Benz Fashion Week, bekijk hier het filmpje.

Ben jij de opvallende host(ess) bij een winkelopening, een top gastvrouw bij een chique diner of een markante host bij een flamboyant feest? Dan heb jij het in je om één van onze Faces te worden!

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature?

 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?