Wauw! Een vacature als deze komt niet vaak voorbij! Ben jij die hippe, sportscrazy Front Office medewerker die wij zoeken voor dit super gave bedrijf? En wil jij hét visitekaartje zijn van Nike, ’s werelds nummer 1 bekendste sportkledingmerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag er uit? Medewerkers en gasten komen na een stop bij de inhouse Starbucks bij jou aan de balie om zich aan te melden. Uiteraard bespreken jullie eerst het laatste nieuws uit de sportwereld, want jij als sportsaddict volgt dit natuurlijk op de voet! Jij runt de receptiebalie en je beantwoord verschillende vragen. Met jouw enthousiasme bezorg jij de gasten een onvergetelijke experience binnen het sportimperium van Nike. Als multitasker handel je binnenkomende telefoontjes en e-mails af, houd je contact met leveranciers en zorg je dat alles smooth verloopt. Als Front Office medewerker ben je de ambassadeur van het merk. Je weet alle ins- en outs van de laatste campagnes en de laatste fashion trends van Nike. Samen nieuwe ervaringen delen en creëren is waar het in deze functie om gaat. En dan maak je ook nog eens de blits in de nieuwste sportmode van het komend seizoen! Sta jij al te popelen en zit in Nike in jouw DNA? Solliciteer dan direct and join ons receptieteam! #JUST DO IT! 

Wij
·         bieden je fulltime en parttime mogelijkheden
·         garanderen je een dynamische, zelfstandige functie
·         leiden je op door middel van 3 trainingen
·         zorgen voor een enthousiast en gedreven team van collega’s
·         betalen een aantrekkelijk salaris en vergoeden je reiskosten 
·         bieden je 25% korting op sportkleding van dit merk in de inhouse shop 
·         bieden je de mogelijkheid 
om gratis te sporten   

Jij:
·         bent sportsminded en echte fashion lover 
·         bent enthousiast en toegankelijk
·         bezorgt de bezoekers een ultieme experience 
·         hebt oog voor detail en hebt een proactieve houding
·         bent representatief en de ambassadeur voor dit sportmerk 
·         bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar (maandag t/m vrijdag) tussen 08:00-18:00 uur
·         hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Of bent bereid dit in een korte tijd
          te leren.
·         vindt het geen probleem om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen
·         bent woonachtig in (de buurt van) Hilversum/Amsterdam

Het Europese hoofdkantoor van Nike is gevestigd in Hilversum, het ligt vlakbij Amsterdam en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er werken meer dan 2000 medewerkers uit ongeveer 70 landen. De campus is een dynamische, stimulerende werkplek die een en al Nike ademt. De gebouwen zijn vernoemd naar Europese sportlegendes zoals Sergei Bubka, Richard Krajicek en Eric Cantona, en bevinden zich in en tussen verschillende parken, meren, fietsstroken en atletiekpaden. Zie jij je nieuwe werkplek al voor je?

Ben jij helemaal enthousiast en kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Kom dan snel langs voor een kop koffie en wie weet werk jij straks bij Nike!

Ook via WhatsApp kan je solliciteren en beantwoorden wij je vragen. Stuur een bericht naar Natasja via +316 13 90 58 86.

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?