Spirit Hosting & Promotions is voor een internationale organisatie aan de Amstel per direct op zoek naar fulltime Front Office Assistant (m/v). Ben jij beschikbaar voor diensten tussen 08.00 en 18.00 uur? Lees dan snel verder! 

Jij bent hét visitekaartje van de desbetreffende internationale organisatie en bezorgt bezoekers een warm welkom! Je verzorgt de uitgifte van bezoekerspassen en begeleidt bezoekers naar de vergaderruimte. Je neemt de telefoon aan en draagt zorg voor het tijdig bestellen van kantoorartikelen. Tevens reserveer je vergaderruimtes en bestel je indien nodig ook lunch. Verder zorg je dat alle benodigdheden voor de meeting aanwezig zijn  en controleer je ook of alle alle AV apparatuur goed functioneert. Indien nodig schakel je met de ICT Helpdesk. Als spin in het web beantwoord je vragen, handel je de post af en houd je de ruimtes netjes. 'S ochtends verspreid je de kranten en wekelijks bestel je bloemstukken. Je bent het verlengstuk van de facility manager en ondersteunt de catering bij evenementen en projecten. Het is een zelfstandige functie waarbij je hét aanspreekpunt bent van de organisatie. Je weet daarbij wat er speelt en houdt verschillende agenda’s bij. Vind jij het een uitdaging om 5* service te verlenen? Reageer dan snel!

Wij bieden 
· een dynamische, zelfstandige functie
· 3 interessante trainingen
· een aantrekkelijk salaris en vergoeden je reiskosten

De perfecte kandidaat 
· Heeft ervaring in de gastvrijheidsindustrie.
· Is van nature een op en top gastvrouw/gastheer en zeer dienstverlenend ingesteld
(ervaring in de horeca/hotellerie is een pré).
· Heeft oog voor detail, is oplossingsgericht en heeft een praktische instelling.
· Is representatief en flexibel.
· Heeft een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
· Is per per direct fulltime beschikbaar
· Is woonachtig in (de buurt van) Amsterdam.
· Is in staat om zelfstandig te werken en proactief taken op te pakken.

–> Let op, er is geen parkeergelegenheid, de locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt vlak naast het Amstel Station.

En dan… de sollicitatieprocedure!
Door op de “solliciteer direct” button te klikken, weten wij dat jij geïnteresseerd bent! Vul je gegevens in, stuur je cv op en als wij een match zien, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. Graag tot snel!

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?