Ben jij die representatieve host of hostess die kan worden in gezet voor het begeleiden van een reeks zakelijke evenementen voor een management programma van een bekende bank? Heb jij gevoel voor teamspirit, adem jij gastvrijheid en vind jij het een uitdaging om 5* service te verlenen? Lees dan snel verder!

Spirit Hosting & Promotions is op zoek naar ervaren dames en heren die op flexibele basis dit management programma in goede banen kunnen leiden. Als Host of Hostess ben jij hét visitekaartje en aanspreekpunt voor deze gerenommeerde opdrachtgever. Het evenement vindt plaats in een congrescentrum van een bekend hotel op de grens van Sassenheim-Leiden. Het programma duurt 25 weken (ma t/m vrij) in de periode februari tot december 2018. Spirit biedt diverse opties, met diensten gedurende de ochtend, dag en/of avond. Diensttijden tussen 07:30-20:00 uur.

Als Host/Hostess ben jij hét visitekaartje en aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je draagt zorg voor een uiterst professioneel en warm ontvangst van alle gasten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het in orde maken van de zaal, bewaak je de planning en voer je lichte horecawerkzaamheden uit. Daarnaast ken je het draaiboek en ben je de vraagbaak voor senior managers, sprekers en de duty manager van het hotel. Ook assisteer je bij het regelen van vervoer van- en naar de locatie. Aangezien je veel internationale gasten ontvangt is het een pré als je goed Engels spreekt. Door de diversiteit aan taken is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, uitstekend zelfstandig aan de slag kan en van aanpakken weet!


Wil jij werken in een dedicated team van collega’s? reageer dan snel!

Wij
·       bieden een flexibele baan voor een langere periode
·       garanderen je een dynamische, zelfstandige functie
·       zorgen voor een enthousiast en gedreven team van collega’s
·       betalen een aantrekkelijk salaris en vergoeden je reiskosten

Jij
·         hebt ervaring in de gastvrijheidsindustrie
·         bent van nature op en top gastvrouw/gastheer en zeer dienstverlenend ingesteld
         (ervaring in de horeca/hotellerie is een pré)
·         hebt oog voor detail, neemt graag initiatief en behoudt het overzicht
·         ziet er zeer representatief
·         bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar (maandag t/m vrijdag)
·         spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed verstaanbaar maken in het Engels
·         Is woonachtig in (de buurt van) Sassenheim/Leiden

En dan… de sollicitatieprocedure!
Door op de “solliciteer direct” button te klikken, weten wij dat jij geïnteresseerd bent! Vul je gegevens in, stuur je cv op en als wij een match zien, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. Graag tot snel! 

Ook via WhatsApp kan je solliciteren en beantwoorden wij je vragen. Stuur een bericht naar Natasja via +316 13 90 58 86.

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?