Spirit Hosting & Promotions is voor Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA te Amsterdam op zoek naar een enthousiaste, gastvrije fulltime Gastvrouw/Receptioniste (m/v). De dienstverlening is zowel doordeweeks als in het weekend. Adem jij gastvrijheid én ben jij per direct beschikbaar voor diensten tussen 07:30-18:00? Lees dan snel verder!

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. Jij bent hét visitekaartje van deze A-merken dealer en ontvangt op een zeer vriendelijke en gastvrije wijze bezoekers in de spectaculaire showroom middels een lekker kopje koffie of thee. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zo 1-2-3 vergeten. Daarom bied jij een uitstekende service aan de bezoekers en medewerkers van A-Point. Door de verschillende taken die je vervuld, zoals het ontvangst, het inkomend telefonisch verkeer, het beantwoorden van e-mails en de 5-sterrenservice die jij verleend is het van belang dat jij weet wat multitasking is, je thuis voelt in de automotive branche en makkelijk kan schakelen. Waar het in deze baan om draait: nieuwe ervaringen creëren én delen. Hierdoor is elke dag anders! Ga jij deze uitdaging aan? 
  

Wij:
·         garanderen je een dynamische, zelfstandige functie
·         leiden je op door middel van 2 trainingen
·         bieden een aantrekkelijk salaris en vergoeden je reiskosten

Jij:
·         hebt ervaring met bieden van uitstekende service 
          (ervaring in de horeca/hotellerie is een pré)
·         bent van nature een op en top gastvrouw of gastheer
·         werkt oplossingsgericht en bent gefocust op kwaliteit
·         bent flexibel en kan goed afstemmen op de behoefte van de ander
·         ziet er representatief uit
·         spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed verstaanbaar maken in het Engels
·         woont in (de buurt van) Amsterdam West of Zuid-Oost
·         bent per direct parttimebeschikbaar voor diensten tussen 07:30-18:00 (ma-zo)
·         vindt het geen probleem om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen

In het weekend zijn de werktijden op zaterdag tussen 09:00-17:00 en op zondag tussen 11:00-17:00 uur. Het is van belang dat je ook in het weekend kunt werken.

En dan… de sollicitatieprocedure!
Door op de “solliciteer direct” button te klikken, weten wij dat jij geïnteresseerd bent! Vul je gegevens in, stuur je cv op en als wij een match zien, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. Graag tot snel! 

Ook via WhatsApp kan je solliciteren en beantwoorden wij je vragen. Stuur een bericht naar Natasja via +316 13 90 58 86.

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?