*Deze stage is beschikbaar vanaf februari 2018*

 

Wil je graag meedraaien in een jong & ondernemend team? Heb je affiniteit met de hospitality industrie en wil je je graag verder ontwikkelen binnen het HR vak? Dan is deze uitdagende HR stage op ons hoofdkantoor iets voor jou!

Deze fulltime stage biedt je de unieke kans om kennis te maken met de HR afdeling van een midden-groot bedrijf dat opereert binnen het topsegment van de markt. Je wordt door je ervaren collega’s van de HR afdeling begeleidt bij alle handelingen die komen kijken bij het werven, selecteren en ondersteunen van het personeel voor onze drie divisies: Event-, Retail-, en Reception Services. Zo screen je cv’s die binnenkomen, plan je sollicitatierondes in en verzorg je bevestigingen naar kandidaten. Bij aanname coördineer je het verdere verloop van contract tot inwerkplek. Het schrijven van advertenties, het continue benaderen van diverse wervingskanalen en het bijhouden van social media behoort tot je dagelijkse takenpakket.

 

Daarnaast voer je analyses uit en verzorg je rapportages voor het managementteam met betrekking tot het ziekteverzuim en in-, door- en uitstroom. Tevens draag je bij aan de evaluatie van het huidige functionering- en beoordelingssysteem en het vernieuwen van de bijbehorende procedures.  Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de inbreng van nieuwe ideeën wordt zeker gewaardeerd! Indien je opleiding dat vraagt, is het in overleg mogelijk een onderzoek of afstudeerproject te verrichten.

 

Wij bieden:
·         Een afwisselende en leerzame stage binnen een jong en enthousiast team
·         Een open en ambitieuze werksfeer
·         Goede begeleiding en uitstekende stagevergoeding
·         Een inspirerende werkomgeving vanuit ons prachtige kantoor op Schiphol met uitzicht over de start- en landingsbanen

 

Onze perfecte kandidaat:
·         Volgt een relevante HBO- of WO-opleiding (voorkeursrichting HRM/Hogere Hotelschool of soortgelijk)
·         Is organisatorisch sterk en stressbestending
·         Heeft passie voor hospitality en events
·         Is leergierig, ambitieus en werkt zelfstandig
·         Heeft oog voor detail en straalt professionaliteit uit
·         Beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
·         Is minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor 5 maanden (langer is mogelijk in overleg)
·         Is woonachtig in (de buurt van) Amsterdam

 

En dan… de sollicitatieprocedure!
Door op de “solliciteer direct” button te klikken, weten wij dat jij geïnteresseerd bent! Vul je gegevens in, stuur je cv op en als wij een match zien, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. Graag tot snel! 

 Ook via WhatsApp kan je solliciteren en beantwoorden wij je vragen. Stuur een bericht naar Natasja via +316 13 90 58 86.

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?