UITDAGEND! Dat is in één woord wat je van deze job kan verwachten als Brand Ambassador voor Beats by dr. Dre in Hudson’s Bay! Ben jij gek op de nieuwste elektronica? Heb jij lef? En scoor jij goed op targets? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij ons team in Hudson’s Bay versterken? 

Als Brand Ambassador van Beats By dr. Dre in de pop-up store stap je makkelijk op bezoekers af en promoot je de diverse producten. Beats By dr. Dre is dé expert op het gebied van headphones en leider in de internationale markt. 

Met jouw professionele instelling, je up-to-date vakkennis en je talent voor sales zorg jij ervoor dat de promoties goed verlopen en dat de targets worden behaald. Als Brand Ambassador weet jij als geen ander hoe de verkoop en marketing van Beats By dr. Dre verloopt en dit leg jij ook vast!

Voordat jij aan de slag gaat is er een fantastische training zodat jij alle ins and outs van de producten weet. Daarnaast is het van belang dat je goede contacten onderhoud met het personeel van Hudson’s Bay. Vind jij het leuk om met jouw professionele instelling en enthousiasme dit gave merk te vertegenwoordigen? Dan is dit de job voor jou!

Wij bieden een:
·       Uitdagende job en beheer van de pop-up shop
·       Dynamische werkplek in hét nieuwe warenhuis op het Rokin
·       Aantrekkelijk salaris en lunch- en reiskostenvergoeding         
·       Zelfstandige functie
·       Flexibel rooster (flexibele werktijden – en dagen)
·       Enthousiast en gedreven team van collega’s 

Onze perfecte kandidaat:
·       Is enthousiast, verantwoordelijk en klantvriendelijk
·       Heeft ervaring in de retail branche
·       Is gek op targets en blinkt uit in sales
·       Is 2 á 3 dag(del)en per week beschikbaar (zowel parttime als fulltime)
·       Is vloeiend in Nederlands en Engels 

En dan… de sollicitatieprocedure!
Door op de "solliciteer direct" button te klikken, weten wij dat jij geïnteresseerd bent! Vul je je gegevens in, stuur je cv op en als wij een match zien, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking.
En kan jij niet wachten om voor ons aan de slag te gaan? Maak dan onze recruiter Frédérique snel enthousiast en stuur meteen een WhatsApp/SMS naar: 06-13905886.

Solliciteer direct en kom het team in Hudson’s Bay versterken!

 

 

 

 

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?